Maxime Meiland over vader van dochtertje Claire: ‘Hij heeft een tijdje terug contact gezocht’

De biologische vader van Claire besloot plotseling contact op te nemen.

Lees ook

Maxime Meiland vormt op dit moment een happy family met haar grote liefde Leroy Molkenboer, dochtertje Claire en de aanstaande kleine spruit. De biologische vader van Claire is al sinds de geboorte uit beeld, maar na een lange periode besloot hij plotseling contact op te nemen. Aan Story vertelt Maxime over dit pijnlijke moment.

Heel moeilijk

Op haar 21e raakte Maxime ongepland zwanger van Jaap, haar vriend destijds. Hij was niet van plan om de zorg voor zijn dochtertje op zich te nemen, dus verdween uit beeld. Inmiddels is Maxime dolgelukkig met Claire en heeft ze in eerdere interviews bekend gemaakt dat ze vrede heeft met de situatie.

In de nieuwste Story vertelt Maxime echter dat de biologische vader van Claire onlangs plotseling contact zocht met de Chateau Meiland-ster. “Hij heeft een tijdje terug wel contact met me gezocht, maar dat vind ik heel moeilijk.”

Wat Maxime met het bericht van de biologische vader moest doen, dat vond de Meiland-telg ontzettend lastig. Vriendinnen van Maxime gaven haar dan ook advies en vertelden dat ze hier rustig over na moet denken. “Mijn vriendinnen zeggen dat ik jaren op hem heb moeten wachten, dus dat ik nu ook mijn tijd mag nemen”, vertelt Maxime vastbesloten. “Dat doe ik ook.”

Biologische vader

Over de biologische vader van Claire vertelde Maxime onlangs in VIVA Mama een heftig verhaal. Toen ze op 21-jarige leeftijd zwanger raakte, besloot ze in eerste instantie om de baby weg te laten halen. De vader van het kind zou meegaan naar de abortuskliniek, zo vertelt Maxime.

“Hij wilde meegaan naar de kliniek om mij te steunen, maar toen ik besloot om het kind niet weg te halen, was het van: ‘Ik hoef je niet meer te spreken, doei'”. De familie van Claire’s vader heeft geen contact met Maxime en haar dochtertje. “Ik was de schuldige vond die familie (…) Het ergste vond ik dat ze zeiden: ‘Als het kindje vier jaar oud is, wanneer ze herinneringen gaat krijgen, dan komen we misschien een keer langs.'”

Bron: Story, Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook