Helaas: dít EOTBDD-koppel is niet meer samen

De twee hebben geen contact meer met elkaar.

Lees ook

Even leek het erop dat Ex on the Beach: Double Dutch niet alleen maar drama veroorzaakte, maar ook zorgde voor liefde in de lucht. Na de laatste aflevering werd bekend gemaakt dat Shirley en Robin, Jørney en Odim en Shani en Davey happy together waren. Maar helaas, één van deze koppels is inmiddels niet meer samen.

Shirley en Robin

De knappe Shirley en de goedlachse Robin vormden tijdens EOTBDD al heel gauw een koppeltje. De twee waren niet meer geïnteresseerd in de andere deelnemers en genoten vooral van hun tijd samen in de villa. Waar Shirley nog benoemde dat ze normaal gesproken niet snel verliefd wordt, wist de voice-over van het programma ons aan het einde van het seizoen te vertellen dat de twee het in Nederland nog erg gezellig hadden samen.

Helaas was deze romance maar van korte duur. Love Reality wist namelijk te achterhalen dat Robin en Shirley elkaar inmiddels niet meer spreken of zien. Het contact tussen de twee is verbroken en ook taggen ze elkaar niet meer in groepsfoto's op Instagram. Aiii…

Samenwonen

De fling tussen Shirley en Robin was dus duidelijk maar van korte duur. Dit geldt echter niet voor de andere EOTBDD-koppeltjes. Zo werd in de reünie-aflevering bekend dat het tussen Shani en Davey zo serieus is dat Davey wil emigreren naar België om samen te wonen met zijn nieuwe liefde. “Wij zijn afgelopen maanden gegroeid tot een sterk koppel dat weer en wind aankan. We zijn nu 100 procent klaar om samen de rest van ons leven te delen”, deelde Shani onlangs op Instagram.

Niet alleen Davey is van plan te verhuizen richting het zuiden, ook Jørney pakt haar koffers en verhuist naar België om samen te wonen met Odim. Cute!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook