Kijkers weten het zeker: EOTBDD’s Sander lijkt sprekend op déze acteur

Vind jij dat de twee op elkaar lijken?

Lees ook

Sander maakte zijn intrede in Ex on the Beach: Double Dutch op bijzondere wijze. Zonder dat er een ex van Sander in de villa aanwezig was, kwam hij uit de zee gewandeld om de boel eens flink op te schudden. Niet alleen zijn bijzondere entree maakte indruk, ook de looks van de realityster kwamen veel kijkers enorm bekend voor.

Lookalike

In de aflevering Shots Fired gaat Sander samen met zijn EOTBDD-collega Imke in op een aantal bijzondere opmerkingen die op social media werden gedeeld. Zo wordt de rode lippenstift van Imke uitvoerig besproken en wordt het uiterlijk van Sander onder de loep genomen. Volgens kijkers van het programma lijkt Sander namelijk verdacht veel op de acteur Adam Sandler, bekend van films als Grown Ups, Just Go With It en Click.

“Ik heb ook gehoord dat ik op Ben Affleck of Robin van Persie lijk, dus ik denk dat iedereen altijd wel ergens wat in ziet. Het doet me helemaal niks”, lacht Sander. “Hij is stinkend rijk en heeft een mooie vrouw, dus ik vind het wel goed.”

Opvallende lippen

Niet alleen Sander kreeg te maken met opvallende reacties op social media. Imke kon rekenen op flink wat kritiek op haar rode lippenstift. “Die rode lippenstift had je beter thuis kunnen laten”, was één van die gemene reacties op social media. Waarop Imke antwoordt dat ze normaal gesproken helemaal niet vaak rode lippenstift draagt. “Als ik uitga dan heb ik rode lippenstift op, of als ik uiteten ga, maar verder draag ik eigenlijk nooit rode lippenstift.”

Vervolgens legt de realityster uit dat ze regelmatig te horen krijgt dat haar lippen in het echt veel minder aanwezig zijn. “Ik krijg heel vaak van mensen te horen dat mijn lippen in het echt veel minder heftig zijn”, lacht Imke. “Ik vind mijn lippen op beeld ook extreem.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook