Waan je als Monica, Rachel of Chandler op dít Friends-cruiseschip

Wij weten wat we de volgende zomervakantie gaan doen.

Lees ook

Heb jij geen enkele Friendsaflevering gemist en zou jij jezelf het liefst wanen in de setting waarin Monica, Rachel, Phoebe en Chandler zich bevinden? Lucky you, want je kunt vanaf de zomer van 2022 genieten van een vakantie in Friends-stijl.

Cruise With Friends

Een vakantie op een cruiseschip boring? Absoluut niet. Vanaf 15 tot en met 21 mei 2022 mogen in totaal 500 mensen plaatsnemen op de zogenoemde Cruise With Friends. Op dit schip vind je niet alleen een look a like koffiezaakje waarin de Friends-castleden al hun dagen spendeerden.

Je hebt op dit schip de mogelijkheid om kostuumfeestjes en andere activiteiten die gericht zijn op de New Yorkse vrienden doen. Ook heb je een overvloed aan spelletjes die alles te maken hebben met de populaire serie. “Maak je klaar om te eten zoals Joey, grapjes te maken zoals Chandler, te koken zoals Monica, te winkelen zoals Rachel, yoga te doen zoals Phoebe en te graven zoals Ross”, luidt het bijschrift van het cruiseschip Celebrity Equinox.

Zonder castleden

We horen het je denken: ga je op dit schip de castleden van de populaire serie ook in het echt ontmoeten? Jammer, want dat zit er helaas niet in. De organisatie die deze trip organiseert benadrukt dat bezoekers van het schip dan ook geen stille hoop moeten hebben om de acteurs tegen het lijf te lopen. Ze zullen hier absoluut niet aanwezig zijn – gezien het feit dat de Friends-reunië hun laatste samenkomst ever was.

Zie jij jezelf de volgende zomer al genieten op een cruise vol Friends-gerelateerde activiteiten? De kamerprijzen variëren van 1350 euro voor een binnenhut tot 2500 euro voor een sky suite met balkon. Dit zijn geen kleine prijzen, maar je vaart voor dit geldt wel vanaf Fort Lauderdale in Florida langs de havens van Key West, Grand Cayman op de Kaaimaneilanden en Cozumel in Mexico. Wij zijn in ieder geval helemaal excited.

Beeld: Friends

Laatste nieuws

Zie ook