Sarah van Soelen over drankgebruik André Hazes: ‘Dré is geen heftige drinker’

Sarah benadrukt dat ze door André absoluut niet opnieuw aan de drank of drugs zal gaan.

Lees ook

Sarah van Soelen deed onlangs uit de doeken dat ze voor een lange periode verslaafd was aan drank en drugs. Na een periode in een afkickkliniek is Sarah van haar verslaving af. Vriend André Hazes drinkt zo nu en dan een glaasje, maar hier heeft Sarah naar eigen zeggen geen moeite mee.

Geen heftige drinker

“Dré is geen heftige drinker en drinkt af en toe een biertje of een wijntje”, vertelt Sarah aan René Watzema en Fawry not Sawry, die de Instagrampagina Roddelloog beheren. “Ik laat hem daar ook in, want mijn probleem is niet dat van hem.” Dat André zo nu en dan een alcoholische versnapering neemt, zit haar dan ook niet dwars. “Ik ben een heel sterke meid, haha. Dus geen paniek, ik ga niet door Dré aan de drank of drugs, dat hoofdstuk is afgesloten.”

Aan de andere kant krijgt Sarah de onvoorwaardelijke steun van André, zo gaat ze verder. “Om te benadrukken: Dré zou er alles aan doen dat ik ook niet meer ga drinken of gebruiken. Wil het graag ook hierbij laten”, aldus de influencer.

Drank- en drugsverslaving

Afgelopen week deed Sarah uitgebreid haar verhaal in Story. Zo vertelde ze dat ze vroeger verslaafd was aan cocaïne en alcohol. Uiteindelijk werd ze opgenomen in een afkickkliniek, waar ze anderhalf jaar heeft doorgebracht. “Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen”, vertelde ze onder andere aan het blad.

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook