Wait, what: gaan Shani en Davey nu al trouwen? 

Als we deze video mogen geloven zit er een heus EOTBDD-huwelijk aan te komen.

Lees ook

Het komt niet vaak voor dat er ware liefde ontstaat in Ex On The Beach: Double Dutch, maar dit seizoen heeft cupido flink raak geschoten. Het zevende seizoen heeft maar liefst drie happy couples opgeleverd. Zo zijn Robin en Shirley en Odim en Jørney nog steeds samen en ook Shani en Davey zijn happily in love. Enne, die laatste twee hinten nu al op een huwelijk.

She said yes

Het zevende seizoen van EOTBD bleek er een te zijn vol met ware liefdes. Shani en Davey hebben elkaar helemaal gevonden onder de Spaanse zon en zijn nog steeds stapelverliefd. Enne, het lijkt er zelfs op dat er een huwelijk aan zit te komen. Op Instagram plaatst Shani een video waarin Davey een ring vol diamanten om haar vinger schuift. “She said yes!”, schrijft Davey er zelf bij.

Of het een grapje is of een serieus aanzoek? We don't know. Wellicht is dit kersverse koppel al helemaal ready om in het huwelijksbootje te stappen. De video is echter opgenomen in de auto. Enne, dat is natuurlijk niet de meest romantische locatie voor een huwelijksaanzoek. To be continued!

Benieuwd naar de foto van de ring? Je bekijkt 'm HIER.

Verliefd

Davey maakte in aflevering vier van EOTBDD zijn intrede in de villa als ex van Jørney. Al snel werd duidelijk dat hij zijn pijlen op iemand anders had gericht, namelijk op de vurige Shani. In de afleveringen zien we hoe de twee het wel heel gezellig hebben samen. Al snel deden de geruchten de ronde dat de twee het ook in Nederland nog erg leuk hebben met elkaar.

De twee genoten onlangs nog samen van het zonnetje op het strand van Blankenberge in België, en hebben een prachtige foto van hun dag op Instagram gedeeld. “Dagje on the beach”, scheef Shani bij het zomerse kiekje waarop te zien is dat ze een arm om Davey heen heeft geslagen. Cute!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook