Isidora over contact met EOTBDD-deelnemers: ‘Ik heb afstand genomen van de groep’

'Het is prima zo', legt de beauty eerlijk uit.

Meedoen aan Ex on the Beach: Double Dutch is niet zomaar wat. Je brengt 24/7 samen door met een groep vol onbekenden, exen én een vreselijke Tablet of Terror. Sommige deelnemers maken er vrienden voor het leven, maar Isidora besloot hier niet voor te gaan. Aan Grazia vertelt ze waarom.

Veel gelachen

Ondanks de flinke portie drama kijkt Isidora met een positief gevoel terug op haar deelname aan het programma. “Als ik terugkijk kan ik echt wel lachen om bepaalde dingen. Ik had dit echt nooit willen missen, het is een groot avontuur geweest”, begint ze aan de telefoon. Toch had ze bepaalde situaties ook enorm onderschat.

“Dat je geen contact hebt met de buitenwereld is erg lastig. Ik heb mijn familieleden enorm gemist, dus ik hoef zeker geen tweede keer mee te doen. Ik ben blij dat ik heb meegedaan, maar het was uiteindelijk niet echt iets voor mij. Dat je daar zonder telefoon zit, in een huis met zoveel mensen, dat is niet altijd even leuk.”

Afstand nemen

Dat Isidora niet met volle teugen heeft genoten van haar deelname, komt mede door de ontbrekende klik met een aantal andere deelnemers. “Je kan daar niet iedereen vertrouwen. Het klikte met bepaalde mensen wel, maar de meeste deelnemers waren echt type mensen met wie ik niet bevriend kon raken. Iedereen was zo druk, dat is echt niks voor mij.”

Ook in Nederland heeft Isidora geen behoefte om nog bevriend te blijven met de EOTBDD-deelnemers. “Eigenlijk heb ik voor mezelf besloten dat ik afstand neem van de hele groep. Het is gewoon niet mijn ding, vooral die negativiteit die ze met zich meebrengen.”

Sensatie zoeken

Elkaar naar beneden halen in interviews en sneren uitdelen via Instagram is iets waar Isidora naar eigen zeggen niets van moet hebben. “Ik denk dan: laat mensen gewoon met rust. Het is gewoon echt sensatie zoeken zonder reden. Ik ben daar gewoon helemaal klaar mee. Ze zijn mijn energie niet waard en ik ga me niet verlagen tot hun niveau.”

Ondanks haar duidelijke mening over haar medekandidaten wil de beauty benadrukken dat ze heus niet met iedereen zo'n slechte klik heeft. “Met Jørney, Imke, Gloria, Keanu, Danny en Dion zit het gewoon goed. We hebben niet dagelijks contact hoor, maar het is prima zo. Enne, ook al had ik met niemand van hen contact, ik heb gewoon mijn eigen vrienden.”

Beeld: MTV

Laatste nieuws