Love Islands Morris: ‘Had nog wel met haar op date gewild’

Voor Morris kwam zijn vertrek veel te vroeg.

Lees ook

Morris (26) moest vorige week tot groot verdriet van zijn mede-Islanders de Love Island-villa verlaten. De barman zat in een koppel met Rowenna en zag de bui al hangen toen nieuwkomer Donny uitsprak wel geïnteresseerd te zijn in de brunette. Aan Grazia vertelt hij over zijn gevoelens voor Rowenna.

Donny

Morris begon zijn Love Island-avontuur met Rosa, waarna hij in een koppel belandde met Carlyn, om vervolgens voor Rowenna te kiezen. Tussen hem en Rowenna klikte het aardig. De twee begonnen steeds meer naar elkaar toe te groeien en wilden dan ook graag uitzoeken of dat meer kon worden.

Daar kwam nieuwkomer Donny echter een stokje voor steken, want hij liet al gauw weten Rowenna wel te zien zitten. “Dan zie je al een beetje aankomen dat het niet echt meer goed zou komen tussen mij en Rowenna, omdat zij haar pijlen ook meer had gericht op Donny”, vertelt Morris.

Op date

Ondanks dat Morris zijn vertrek al een beetje zag aankomen, ging hij niet bij de pakken neer zitten. “Rowenna en ik hebben het tenminste wel geprobeerd en dat is hartstikke goed, maar het zat er gewoon helaas van beide kanten niet helemaal in”, legt de Islander eerlijk uit. “Ik kon wel gaan blijven zoeken naar de liefde, maar die vijver blijft niet oneindig”, legt hij uit.

Toch had Morris nog wel graag op date gewild met Rowenna. “Misschien leerden we elkaar dan wel goed kennen en hadden we wat meer tijd voor elkaar over. Want uiteindelijk denk ik dat zij misschien het meest mijn type was”, aldus de Islander. “En meestal als ik iemand echt leuk vind, dan doe ik mijn best en gaat het allemaal automatisch. Maar het koste me nu teveel energie om me daar helemaal in te verdiepen. Ik voelde het net niet genoeg.”

Daarom had hij graag nog wat meer tijd willen krijgen met Rowenna. “Ik had nog wel met haar op date gewild, dan was het misschien wel een hele leuke en steady date geworden. Op het gebied van liefde was ik nog niet eens begonnen. Dat vond ik heel jammer”, vertelt Morris tot slot.

Bron: Grazia | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook