Love Islands Morris over bromance met Job: ‘Twee handen op één buik’

Morris vertelt over zijn hechte band met Job tijdens Love Island.

Lees ook

Tot groot verdriet van alle Islanders én de kijkers thuis verliet Morris (26) vorige week na een spannende herkoppeling de Love Island-villa. Vooral zijn maatje Job had het erg moeilijk met zijn vertrek. Aan Grazia vertelt Morris alles over zijn hechte band met de knappe Brabander.

Bromance

Morris zag zijn Love Island-avontuur stranden toen nieuwkomer Donny koos voor zijn koppelpartner Rowenna. En hoewel de barman niet per se in een liefdeskoppel zat met Rowenna, had hij nog wel graag willen blijven in de villa. Helemaal omdat hij het zo gezellig had met alle Islanders.

De rechtenstudent mag dan misschien niet de liefde gevonden hebben tijdens zijn deelname aan Love Island, maar hij heeft er wel een heuse bromance aan over gehouden. De barman was al vanaf de eerste dag twee handen op één buik met Job, zo vertelt hij. “Dat was twee handen op een buik. Thunder en lightning eigenlijk”, vertelt Morris. “Het was een grote gezellige bende. We hebben zoveel lol gehad.”

Vrienden voor het leven

Die gezellig boel zal Morris dan ook zeker wel gaan missen. “Vanaf dag één was het eigenlijk al een beetje lachen en grinniken. En dan maak je een paar grappen en maakt hij weer een paar grappen, en dan lach je allemaal keihard om hetzelfde.” Het ging eigelijk allemaal vanzelf, legt hij uit. “De tweede dag bij het ontbijt was het al alsof we elkaar al jaren kenden. Dat was heel raar, maar wel echt een goed gevoel”, aldus de Islander.

Hij kan dan ook niet wachten om Job en alle andere Islanders weer te zien. “Ik wil iedereen weer zien, want we gaan zo goed met elkaar.” Hij is dan ook blij 'heel veel goede vrienden gemaakt te hebben'. Gelukkig maar, Morris!

Job en Esmee

Job zit nog steeds in de villa samen met Esmee, met wie hij iedere dag een betere klik krijgt. Eerder vertelde Morris al aan Grazia dat hij denkt dat zijn bro gaat winnen. “Job gaat winnen, sowieso!”, vertelde Morris vastbesloten. “Omdat ik achter hem sta en hij zit helemaal goed met Esmee. Het is gewoon perfect”, stelt de Islander. “Toen wij die date hadden, hij met Esmee en ik met Carlyn, toen zag ik het al: ik voelde die Brabantse gezelligheid bij elkaar. Ik dacht: ja, die twee gaan het heel ver schoppen.”

Bron: Grazia | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook