Love Islands Minn biecht op: ‘Ik had dingen anders moeten verwoorden’

Toch kijkt de Islander met een positief gevoel terug op haar verblijf in de villa.

Ze begonnen als vriendschapskoppel, maar héél langzaamaan leek er iets moois op te bloeien tussen Jim en Minn. Totdat bombshell Sarah haar intrede in de villa maakte en het hart van Jim sneller begon te kloppen. Eindstand: Minn moest de villa verlaten.

Onverwachtse wending

De herkoppeling van gisteravond was heartbreaking. Nadat Jim zijn keuze moest maken tussen Sarah en Minn, werden ook Francesco en Rosa de villa uitgestuurd. Er werden flink wat tranen gelaten, aangezien het drietal een hechte band met de rest van de Islanders had opgebouwd.

Het was vooral Jim die het enorm moeilijk had. Hij moest kiezen tussen zijn goede vriendin (en misschien lover) Minn en nieuwkomer Sarah. Uiteindelijk ging de Islander op zijn gevoel af, en dat is iets wat Minn juist enorm kon waarderen. De Islander kijkt dan ook met een positief gevoel terug op haar liefdesavontuur. “Alles was mooi. Blij dat ik dit mocht meemaken”, vertelt Minn aan Grazia.

Geen spijt

Jim en Minn hebben meerdere malen aangegeven dat ze de liefde nog niet gevonden hadden, maar dat het wel de goede kant op ging. De twee namen rustig de tijd om elkaar beter te leren kennen, maar uiteindelijk heeft dit langzame tempo ervoor gezorgd dat de liefde tussen het tweetal niet is opgebloeid. Toch heeft Minn geen spijt van de manier waarop ze heeft gehandeld.

“Misschien had ik dingen op een andere manier kunnen zeggen of dingen anders moeten verwoorden”, legt ze eerlijk uit. “Maar voor de rest heb ik echt geen spijt van de dingen die ik heb gedaan of hoe ik de villa in ben gekomen. Ik oprecht geweest en al die tijd 100 procent mezelf gebleven. Dus daar wil ik helemaal niets aan veranderen.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws