Wauw: Nikkie Plessen verrast personeel met iets heel bijzonders

'Want zonder jullie zijn wij helemaal niks.'

De coronacrisis gooide voor veel ondernemers roet in het eten. Plannen konden niet doorgaan of moesten worden aangepast en winkels moesten sluiten. Ook Nikkie Plessen kreeg hiermee te maken. De afgelopen tijd heeft haar personeel keihard gewerkt en dat heeft z'n vruchten afgeworpen. Om deze reden besloot Nikkie haar personeel eens flink te verwennen. “Want zonder jullie zijn wij helemaal niets.” De modekoningin besloot haar team mee te nemen op een compleet verzorgde trip naar Ibiza. Say what?!

Girls trip

Nikkie is eigenaresse van haar eigen mode-imperium, maar – zoals ze zelf zegt – kan ze dit natuurlijk niet alleen. Gisteren riep ze daarom alle medewerkers van de Nikkie-stores bij elkaar in een Zoom-meeting. Op Instagram Stories konden we zien hoe ze haar personeel toesprak: “Ik zie hoe hard jullie aan het werk zijn, want het is druk. De winkels zijn weer open geknald en ineens gaan de omzetten door het dak heen. En dan de webshop er nog naast. Dat is gewoon heel erg veel.”

Om het winkelpersoneel te bedanken voor hun inzet, heeft Nikkie een bijzondere verrassing. “Ik zat te denken: hoe kunnen we toch iets doen, wat jullie ook leuk vinden? En wat kan met jullie planning?”, want de winkels blijven natuurlijk gewoon geopend. Nou, het is Nikkie gelukt om iets te bedenken. De eigenaresse stuurt haar personeel namelijk op compleet verzorgde Girls Trip naar Amsterdam. “Zodat jullie toch met jullie planning iets samen kunnen doen. Het is zelf in te vullen wanneer jullie gaan, maar iedereen gaat!”, vertelt ze haar medewerkers, die enthousiast reageren. “Een dikke kus van mij, voor jullie toppers”, besluit ze.

Enne, hoe ziet die Girls Trip er dan precies uit? Nou, iedereen mag overnachten in het vijfsterren Conservatorium Hotel in Amsterdam. Daarnaast krijgen ze allemaal een lunch en diner naar keuze. Sounds good!

Ibiza

Vandaag stond de volgende surprise trip op de planning. Want naast het personeel dat in de fysieke winkels staat, heeft Nikkie ook een groot team op kantoor. En ook die medewerkers besluit ze eens extra in het zonnetje te zetten – letterlijk en figuurlijk in dit geval. Nikkie neemt haar team namelijk mee op compleet verzorgde reis naar Ibiza. Wauw!

Op Instagram deelt de presentatrice een groepsfoto voor het vliegtuig, en uiteraard is iedereen in matching Nikkie-outfits gekleed. “IBIZAAAA 2021”, schrijft ze erbij. “Een heerlijke, gezellige en welverdiende trip met dit topteam naar Ibiza.” Voor de reis is iedereen uiteraard negatief getest. “Zo verdiend. Trots op jullie allemaal”, besluit de eigenaresse. Have fun!

Beeld: Otto van den Toorn, Instagram

Laatste nieuws