Berichtje: ook dit seizoen krijgt Love Island een extra Casa Amor-villa

Gaan de steady koppels deze plottwist overleven?

Lees ook

Vorig jaar was het dan ein-de-lijk zover: de eerste Casa Amor-villa in de Nederlandse en Belgische versie van Love Island. Deze extra villa zorgde voor een onverwachtse twist in het programma, waarna sommige koppels uiteindelijk strandden.

Plottwist

Kijkers van de Amerikaanse of Engelse variant van Love Island weten het als geen ander: Casa Amor zorgt iedere keer weer voor onverwachtse situaties. De mannen ontvangen bij een aankondiging van Casa Amor een berichtje met de oproep zo snel – en sneaky – mogelijk de 'gewone' villa te verlaten. Afscheid nemen van je koppelpartner zit er in zo'n geval absoluut niet in.

Eenmaal aangekomen in de nieuwe Casa Amor-villa worden de mannen verrast door een vijf nieuwe vrouwen. De ladies die achterblijven in de Love Island-villa worden verrast door vijf mannelijke Islanders. In totaal duurt het verblijf op Casa Amor maar een aantal nachten, maar deze korte periode is lang genoeg om voor opschudding tussen de Islanders te zorgen.

Onverwachtse wending

Dat de Islanders van dit nieuwe seizoen hun borst nat mogen maken voor deze plottwist in het programma, blijkt wel uit het seizoen van vorig jaar. Tijdens dit seizoen zagen we Islander Fabiën na haar vertrek uit Love Island opnieuw haar intrede maken in Casa Amor. Of we dit jaar ook een oud-Islander terug gaan zien in Casa Amor? We don't know.

Videoland deelt via een Instagram een video rechtstreeks vanuit Casa Amor. “Ook dit seizoen zullen onze vijf mannelijke Islanders vertrekken op mini-vakantie naar het huis van de liefde, waar vijf vrouwelijke bombshells op de mannen wachten. Maar natuurlijk laten we onze vrouwelijke Islanders niet met lege handen achter, want daar verschijnen straks vijf mannelijke bombshells”, horen we presentatrice Holly vertellen.

Wanneer de mannelijke Islanders vertrekken voor een mini-vacay naar Casa Amor? Dat weten we helaas nog niet. Lang zal het in ieder geval vast niet meer duren…

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook