Love Islands Rosa over deelname aan programma: ‘Heel emotioneel’

De Islander omschrijft haar verblijf in de Love Island-villa als een emotionele rollercoaster.

Lees ook

Na de herkoppeling van gisteravond was het één groot tranendal in de Love Island-villa. De Islanders moesten beslissen wie van de koppels het minste kans heeft op ware liefde en helaas werden Francesco en Rosa hierom naar huis gestuurd. Tot groot verdriet van Rosa, die de liefde van haar leven graag had willen ontmoeten.

Geen liefde gevonden

Het verblijf van Rosa in de Love Island-villa was niet van hele lange duur. De beauty liep de liefde van haar leven in de villa niet tegen het lijf, waardoor ze in een vriendschapskoppel met Francesco belandde. Hoewel de twee ontzettend goed konden praten, samen een romantisch pasta-diner hebben gedeeld en allebei opzoek waren naar de liefde, was het al snel duidelijk dat er niet meer dan een vriendschap in zat.

Haar verblijf in de Love Island-villa was op het gebied van liefde niet enorm succesvol. En dit is volgens Rosa iets wat ze kan accepteren. “Ik zou alleen geen dingen anders hebben gedaan”, vertelt ze eerlijk aan Grazia. “Ik ben altijd mezelf geweest.”

Emotionele rollercoaster

Als de Islander haar tijd in de Love Island-villa moet omschrijven in drie woorden, dan geeft ze meteen aan dat het een emotionele rollercoaster is geweest. “Ook denk ik aan liefde, dan vooral in de vorm van een vriendschap, en het was toch ook wel heel emotioneel.”

Behalve een liefdesavontuur vol met emoties, heeft Rosa het ook als een hele fijne tijd ervaren. “Het leukste vond ik toch wel alle mooie tijden met de meiden. We hadden echt lekker girl time”, lacht Rosa.Ook de dingen die ik over mezelf heb geleerd vond ik erg bijzonder. Ik heb geen liefde gevonden, maar ik heb wel heel veel liefde voor mezelf gevonden, dat vond ik best moeilijk, dus ik ben heel blij dat ik op deze manier gegroeid ben.” You go, Rosa!

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook