Shoppen maar: dit zijn de leukste cadeautips voor vrouwen

Hier gaat je moeder, zus of bff héél blij van worden.

Als je beste vriendin, buurvrouw of moeder jarig is wil je haar een leuk en origineel cadeau geven. Maar weten wat een vrouw graag cadeau krijgt is niet altijd makkelijk. Natuurlijk zal ze ieder cadeau dat je haar geeft mooi vinden. Het gaat vaak niet om het cadeau zelf, maar om de aandacht, het feit dat je aan haar denkt. Toch hebben vrouwen een voorliefde voor bepaalde producten. Koop je deze producten voor haar dan zit je altijd goed. Weet je niet wat voor je vrouw of vriendin of moeder moet kopen? Dan hebben we hier inspiratie voor je.

Sieraden

Welke vrouw is niet dol op een mooie ketting, een mooie ring of een armband? Met sieraden zit je altijd goed. Het is wel belangrijk om op te letten of de vrouw aan wie je een sieraad wil geven goud of zilver draagt. Draagt ze weinig of geen sieraden dan zijn er methodes om te bepalen of goud of zilver haar beter staat. Kijk naar de kleur van haar aderen, de kleur van haar haar en de kleur van haar kleding.

Allereerst haar aderen. Zijn ze groenig? Dan staat goud haar waarschijnlijk beter. Zijn ze blauwig? Dan past zilver beter bij haar. Meestal passen gouden sieraden beter bij iemand met bruin of rood haar. Zilveren sieraden staan beter bij iemand met blond haar. Let ook op de kleur van haar kleding. Draagt ze koele kleuren zoals blauw of grijs? Ga dan liever voor zilver. Staat rood haar goed dan is goud de beste keuze.

Een maanlamp

Vrouwen zijn dol op accessoires zoals bedlampjes, aparte waxinelichtjes en andere aparte sfeermakers. Vrouwen houden van romantiek en bezitten graag accessoires waarmee je een romantische sfeer kunt creëren. Wil je de vrouw van wie je houdt echt iets aparts geven? Dan is een maanlamp een perfect cadeau voor haar. De gloed van de maan heeft altijd iets rustgevends. Met een maanlamp haal je deze gloed naar de slaapkamer.

Bloemen en planten

Veel vrouwen houden van groen in huis. Heeft de vrouw waarvoor je een cadeau zoekt iets met tuinieren of heeft ze veel planten in haar huis staan? Dan doe je het altijd goed met een mooie plant. Weet je dat de vrouw voor wie je een plant wil kopen geen ster is in het onderhouden van de planten? Kies dan voor cactussen of een bonsaiboompje. Deze zijn onderhoudsvriendelijk en hebben niet vaak water nodig. Voor een vrouw met een moderne inrichting in haar huis kies je voor de pannenkoekplant. De blaadjes van deze plant lijken op glanzende leerachtige pannenkoekjes. Als het plantje ouder wordt gaan de stengels kronkelen. Dat geeft een leuk effect in de huiskamer.

Parfum

Wil je het op safe spelen? Kies dan voor een lekker geurtje. Er zullen weinig vrouwen te vinden zijn die niet gek zijn op parfum. Het kiezen van de juiste geur kan lastig zijn. Er zijn duizenden verschillende parfums en geuren. Toch zijn er een aantal populaire vrouwengeuren waarmee je nooit de plank misslaat.

Cloe Cloe: deze parfum zit in een mooi klein flesje en bevat een combinatie van bloemengeuren zoals rozen, fresia's, lelietje-van-dalen en magnolia.

Acqua di Gioia van Giorgio Armani: deze parfum laat een vrouw aan een mooie vakantie aan zee denken. De geuren van mint en limoen wordt afgewisseld met bloemengeur. Het parfum zit in een mooi flesje dat de vorm van een waterdruppel heeft.

La vie est belle van Lancome: La vie est belle is erg populair bij vrouwen en niet voor niets. De geur van bessen, bloemengeuren van jasmijn en iris zorgt voor een heerlijke geur. Leuk weetje, de actrice Julia Robert is het symbool van deze parfum.

Thee

Houdt de vrouw voor wie je een cadeautje zoekt van thee? Veel vrouwen houden ervan om ‘s avonds op de bank een kopje thee te drinken. Voor vrouwen die van thee houden is dit het ideale cadeau. Stel zelf een leuk pakket samen met allerlei bijzondere theesoorten en een aantal mooie theeglazen. Je kunt ook kant-en-klare theepakketten kopen, maar het zelf samenstellen geeft net dat persoonlijke tintje. Het leuke aan dit cadeau is dat het altijd bruikbaar is en je er lang wat aan hebt.

Een avondje uit eten

Wil je echt een persoonlijk cadeautje geven. Neem haar dan mee uit eten bij haar favoriete restaurant. Een ander leuk idee wat hierop geïnspireerd is een entertainment avond inclusief eten. Bijvoorbeeld een liveshow of een cabaretier. Online zijn er vaak goede aanbiedingen te vinden voor een leuk avondje uit samen.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws