Ware liefde: déze drie koppels EOTBDD-koppels zijn nog steeds samen

Behalve een flinke portie drama en lust is er ook liefde in het programma ontstaan.

Lees ook

Waar exen in Ex on the Beach: Double Dutch elkaar normaal gesproken in de haren vliegen, ontstonden er in dit seizoen juist flink wat koppeltjes. In de laatste aflevering van het seizoen werd duidelijk welke singles elkaar helemaal gevonden hebben. En dat vinden wij best wel bijzonder.

Liefde in de lucht

Dat er liefde ontstaat in een seizoen van EOTBDD is best zeldzaam te noemen. Exen vliegen elkaar in de haren, duiken met elkaar in bed en hoeven elkaar daarna niet meer te zien of te spreken. Tenminste, dat was in de vorige seizoenen het geval. In dit seizoen leek er wél liefde in de lucht te hangen en ontstonden er zelfs drie serieuze koppels.

In de laatste aflevering van EOTBDD zagen we dat de liefde tussen Shani en Davey nog volop aanwezig was. Ook werd er gezegd dat Robin en Shirley nog altijd happy together zijn. In de daaropvolgende reünie-aflevering werd bekend dat er nog een liefdeskoppel is ontstaan tijdens het tv-programma. Ook Jørney en Odim zijn namelijk een setje.

Serieuze relaties

Een korte fling tussen de koppels lijkt het echter niet te zijn. Tussen Shani en Davey is de relatie namelijk zo serieus dat Davey wil emigreren naar België om samen te wonen met zijn nieuwe liefde. “Wij zijn afgelopen maanden gegroeid tot een sterk koppel dat weer en wind aankan. We zijn nu 100 procent klaar om samen de rest van ons leven te delen”, deelde Shani vandaag op Instagram. De realityster noemt Davey vervolgens “de ware” en spreekt haar liefde voor haar nieuwe lover uit op Instagram. “Ik ben gek op jou.”

Niet alleen Davey is van plan te verhuizen richting het zuiden, ook Jørney pakt haar koffers en verhuist naar België om samen te wonen met Odim. Shirley en Robin hebben tot op heden nog niet gesproken over plannen om samen te wonen. Maar wat niet is kan wellicht nog komen. To be continued!

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook