Aiii: Islanders nemen opnieuw afscheid van Love Island-kandidaten

Opnieuw vloeien de tranen rijkelijk...

Lees ook

De komst van nieuwkomer Sarah zorgde voor behoorlijk wat onrust in de villa. Zo waren Minn en Rowenna toch wel van slag dat Sarah een oog had op hun mannen. Dit was echter nog niks vergeleken bij de herkoppeling die eraan kwam…

Herkoppeling

De Islanders hadden nog maar net afscheid van Morris genomen, maar daar bleef het niet bij. “Lieve Islanders, we gaan vanavond weer herkoppelen, en vanavond zijn de mannen aan zet”, begint presentatrice Holly Mae Brood als de kandidaten zich bij het kampvuur hebben verzameld. “De dame die vandaag als single overblijft, zal de villa moeten verlaten.”

Deniz kiest voor Nina, Job voor Esmee, Donny voor Rowenna, Joey voor Yasmin en Francesco voor Rosa. Jim staat vervolgens voor een lastige keus en moet kiezen tussen Minn en Sarah – twee dames met wie hij allebei een klik heeft. Uiteindelijk kiest hij toch voor Sarah. Minn blijft vervolgens als single over.

Plottwist

Aangezien Minn als single is overgebleven, betekent dit dat ze afscheid moet nemen van de Islanders. Maar zij is niet het enige: “Lieve Islanders, Minn is vanavond niet de enige die de villa gaat verlaten”, deelt Holly. Ze vervolgt dat de koppels vijf minuten de tijd krijgen om met elkaar te overleggen welk koppel het minste kans heeft op ware liefde. “Dat koppel zal vanavond samen met Minn de villa van Love Island verlaten.”

De Islanders kiezen er unaniem voor om Francesco en Rosa – die in een vriendschapskoppel zitten – naar huis te sturen. Ook Rosa en Francesco zelf vonden dat zij degenen waren die om die reden naar huis moesten gaan. Ze hebben dan niet de liefde gevonden, maar de twee geven aan dat ze dankbaar zijn voor de vriendschappen die ze hebben opgebouwd. En zo is het maar net.

Beeld: Videoland, Love Island

Laatste nieuws

Zie ook