Singles opgelet! Je kunt je nú opgeven voor een nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Durf jij die portie lust, liefde en drama wel aan?

Lees ook

Gisteravond zaten we aan de buis gekluisterd voor de allerlaatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. We durven met zekerheid te zeggen dat dit seizoen de grootste portie drama ever had en ook waren de avontuurtjes in bed niet meer op twee handen te tellen. Zie jij zo'n zonnige vakantie vol met exen ook wel zitten? Dan kun je je vanaf nu opgeven voor het nieuwe seizoen.

Vakantie met exen

“Het strand wordt schoongeveegd, de bedjes worden ingeklapt en de Tablet of Terror ligt nog maar net aan de oplader, en tóch zijn wij al aan het kijken naar welke sexy singles nog meer dit paradijselijke avontuur aan durven te gaan”, luidt het bericht van MTV. De zender benadrukt vervolgens dat de nieuwe Lesley of Dusty zich aan kan melden voor een nieuw seizoen van de serie.

“Voel jij je aangesproken en denk jij een vakantie vol feestjes, cocktails, romantiek én drama aan te kunnen?”, gaat het bericht verder. Enne, die portie drama lijkt ons vooral een dingetje waar je ready voor moet zijn.

Eisenlijstje

Over een lijst vol met eisen waaraan je als 'sexy single' moet voldoen, wordt niet gesproken. Wel denken we dat je in het bezit moet zijn van flink wat exen, en dan bij voorkeur een aantal exen waarmee je absoluut niet meer door één deur kan.

Daarnaast is het castingbureau benieuwd hoe jouw vrienden je omschrijven en waarom je dé perfecte kandidaat bent voor Ex on the Beach. Tot slot wordt er gevraagd hoe lang je al vrijgezel bent en zijn een aantal foto's belangrijk om je inschrijving te voltooien. Ben jij of ken jij de perfecte kandidaat voor dit crazy tv-programma? Je geeft je via deze link op.

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook