MAFS-Chantal reageert op relatie met Aron: ‘Ik ben echt gelukkig’ 

Heeft cupido dan eindelijk raak geschoten?

Lees ook

Dit weekend deelden Chantal Huf en Aron van 't Hul van het programma Married At First Sight een liefdevol kiekje samen. “Met m'n grote liefde”, luidde het bijschrift. Heeft cupido finally raak geschoten bij het stel? Aan Shownieuws vertelt Chantal hoe de vork in de steel zit.

Nieuwe relatie?

Het gerucht ging al langer dat Chantal het erg gezellig had met een andere MAFS-kandidaat. Met een liefdevolle foto samen leek ze dit gerucht gisteren te bevestigen. Maar zijn de twee echt happily in love? “Ik heb superleuk contact met Aron”, vertelt Chantal aan Shownieuws. “We waren gisteren lekker weg, het was hartstikke leuk. Daarna zijn we lekker een hapje gaan eten en hebben we nog even lekker geborreld.”

Hoewel Chantal de relatie met Aron niet bevestigt, ontkent ze het ook absoluut niet. “Het loopt allemaal zó lekker, zo fijn. Ik ben echt gelukkig”, zegt de MAFS-ster stralend.

MAFS

Chantal kennen we natuurlijk van het een-na-laatste seizoen van Married at First Sight. Zij trouwde destijds met Henk, maar de vonken bleven uit. De twee kwamen er al heel snel – lees: honeymoon-snel – achter dat er geen toekomst samen in zat en besloten dus te scheiden.

Bij Aron was het echter een ander verhaal. In het vorige seizoen van het datingprogramma trouwde hij met Monique. Waar de twee het eerst heel goed leken te vinden samen, besloten de twee na de uitzendingen toch uit elkaar te gaan. “We hebben het een kans gegeven, maar daarna bleef die liefde uit”, zei Aron daar destijds over. “Toen hebben we besloten de scheiding aan te vragen.”

Bron: Shownieuws | Beeld: MAFS, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook