André Hazes openhartig over zoontje: ‘Dré had het moeilijk na de breuk’

De zanger vertelt ook hoe het co-ouderschap met Monique verloopt.

Lees ook

De romance tussen André Hazes en Sarah van Soelen zit overduidelijk goed. De twee zijn onafscheidelijk, waren onlangs voor het eerst samen op vakantie en gaan aankomende zomer zelfs al samenwonen. Of Andrés zoon, Dré, ook een eigen kamertje krijgt, is echter nog maar de vraag. Aan Story onthult de zanger namelijk dat Sarah de kleine nog helemaal niet heeft ontmoet.

Ontmoeting Dré en Sarah

“Zover zijn we nog niet. Dat is ook logisch”, laat André weten aan het blad. “Daar heeft Monique ook een stem in. Al duurt het een jaar, of twee jaar, dat moet ik respecteren.” De zanger denkt dat dit komt door het verleden van zijn ex-verloofde. “Monique is zelf dochter van gescheiden ouders. Zij weet daarom als geen ander hoe ze het voor Dré wil”, vertelt hij.

In de tussentijd verloopt het contact tussen André, Monique en hun zoontje goed, laat de zanger weten. “Het gaat echt perfect tussen ons, of dat moet een spel zijn, maar dat denk ik niet”, aldus André. “Alles gaat heel gemoedelijk. Gisteren heb ik Dré opgehaald om naar de dierentuin te gaan. Daarna heb ik hem naar Monique gebracht, die bij de kapper zat.”

Moeilijke periode voor Dré

Uiteindelijk is het welzijn van zoontje Dré het allerbelangrijkst, zowel voor Monique als voor André. Dat is dan ook een van de redenen dat Monique nog met hun zoontje in hun oude woning woont. Toch was het nog wel even wennen voor Dré, weet de zanger te vertellen. “De eerste weken na onze breuk had Dré het wel moeilijk. Onze mazzel is wel dat ik altijd al veel weg was, dus er is niet veel veranderd voor hem. Het enige verschil is dat ik daar niet meer slaap”, vertelt André.

“Monique zegt ook dat hij het heel goed doet, ook op school. Dré is precies mij. Een mini-me. Ik merkte het gisteren weer in de dierentuin. Hij heeft streken en uitspraken, dat ik denk: jij bent echt een kind van mij. Het is echt een kloon.”

Zelfde bloedgroep

Hoewel het dus nog even afwachten is wanneer Sarah haar stiefzoon mag ontmoeten, botert het in ieder geval al goed tussen haar en Andrés moeder. Waar Rachel Hazes niets van Monique moest weten, is ze dol op haar nieuwe schoondochter. “Als je elkaars bloedgroep bent, heb je niet veel tijd nodig om goed met elkaar overweg te kunnen”, weet André te vertellen. “Het is voor mij ook een beetje nieuw, hoe het allemaal gaat. Alles klopt gewoon. Ik ben heel dankbaar.”

Bron: Story, Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook