Zien: EOTBDD’s Sem deelt liefdevolle foto met nieuwe lover

En nee, het is niet Dusty.

Lees ook

Tijdens haar deelname aan EOTBDD leek Sem in eerste instantie niet over haar gevoelens voor Dusty heen te komen. Toch zagen we in de laatste aflevering dat Sem behoorlijk pissed was op het gedrag van de casanova en ook in Nederland zette dit gevoel zich voort. Sem is namelijk happily in love met haar nieuwe vriend.

Nieuwe lover

Gisteravond konden we genieten van de allerlaatste aflevering van EOTBDD. Deze aflevering bestond uiteraard uit flink wat drama en nachtelijke avontuurtjes. Zo koos Sem opnieuw voor Dusty, maar deelde Dusty vervolgens nog wat kusjes uit aan Imke. Eindstand: Sem was behoorlijk klaar met Dusty en dat gevoel lijkt in Nederland niet anders te zijn geworden.

Na de laatste aflevering van het MTV-programma besloot Sem heugelijk nieuws naar buiten te brengen. Via Instagram deelt ze namelijk een foto van zichzelf en haar gloednieuwe vlam. “You are the best thing I never planned”, schrijft ze bij de foto. Op de foto zien we Sem samen met de handsome Jason Burgers.

Lieve reacties

Waar het tweetal elkaar heeft leren kennen en wie Jason precies is? We don't know. Wel zien we aan het tweetal dat ze ontzettend happy zijn. Ook via Instagram Stories deelt Sem het ene na het andere kiekje met haar nieuwe vlam. Want ja, het nieuws mag natuurlijk eindelijk gedeeld worden.

Dat veel volgers van Sem enorm gelukkig zijn voor het nieuwe koppel blijkt wel uit de reacties onder de foto. Zo reageert EOTB-collega Shani: “Eindelijk omg. Ik kan niet gelukkiger mijn avond afsluiten nu ik dit zie. Alle geluk jullie kant op lieverds.” Ook EOTBDD's Lesley en Davey laten weten erg blij te zijn met dit nieuws. “Veel geluk schat” en “Veel geluk zusje”, schrijven de twee onder de foto. Cute!

@semdeconinck

Beeld: Videoland, Instagram @semdeconinck

Laatste nieuws

Zie ook