Eloise van Oranje showt nieuwe look na kappersbezoekje

Looking good, Eloise!

Lees ook

Nu de zomer voor de deur staat, is het tijd voor een nieuwe look. Zo dacht ook Eloise van Oranje. De gravinfluencer bracht een bezoekje aan de kapper en besloot voor een korter kapsel te gaan. Op Instagram showt ze het resultaat van de transformatie.

Korter

Eloise besloot onlangs de schaar in haar lange lokken te zetten. Op Instagram deelt de Gravin een foto van haar kapsel voor het kappersbezoek en een foto van het resultaat. “Now vs. then“, schrijft ze bij de foto's. “Even nog een before en after foto van mijn haar. Ik dacht, ik wil weer even wat korter en meer volume voor de zomer”, legt zet uit. Nou, dat is goed gelukt!

Ook haar volgers zijn goed te spreken over de nieuwe look. “Staat je goed hoor”, reageert een volger. “Heel mooi”, “Gorgeous” en “Staat je goed” luidden enkele andere reacties. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Zo blijkt maar weer dat een paar centimeter korter een groot verschil kan maken. We like!

Meer goed nieuws

Zo vlak voor de zomer deelde Eloise onlangs nog meer goed nieuws op haar Instagram. Ze is namelijk geslaagd voor haar rijexamen. De gravinfluencer deelt echter niet alleen maar the bright sight of life met haar kwart miljoen volgers. Een paar weken geleden mocht Eloise namelijk ook al afrijden, maar toen zakte ze helaas. “Het is hem niet geworden…”, liet ze destijds weten in haar Stories. Gelukkig bleef ze positief: “Volgende keer beter.”

Zo gezegd, zo gedaan. Vorige week kon de vlag uit. “Ik ben geslaagd”, vertelde ze blij op Instagram. Even later deelt de gravin drie foto's waarop ze naast haar lesauto poseert. “Vreugde”, schreef ze daarbij. Vanaf nu kan Eloise dus zelf achter het stuur kruipen en door Amsterdam of Den Haag rijden.

Bron: Instagram Eloise van Oranje | Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook