Heftig: Sarah van Soelen doet boekje open over drugsgebruik

De influencer en vriendin van André Hazes heeft een heavy periode achter de rug.

Lees ook

In een bijzonder openhartig interview met Story vertelt Sarah van Soelen over een heftige periode van haar leven. Ze was eind 2019 namelijk verslaafd aan drank en drugs, en heeft hiervoor een periode in een afkickkliniek gezeten.

Alles stiekem

Het interview met Story is extra bijzonder, omdat ze deze deed met haar vader erbij. Het is natuurlijk al lastig genoeg om open te zijn over zoiets heftigs, maar met je ouders erbij is dat nog heavier. Ze vertelt dat haar ouders destijds niks wisten. “Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen.”

Sarah's vader, Rudolf van Soelen, was er duidelijk ook emotioneel over. “Wij hebben dat niet doorgehad. Het gebeurde onze onder neus. Dat hebben Sarahs moeder en ik onszelf enorm kwalijk genomen.”

Under pressure

Uiteindelijk heeft Sarah het aan haar ouders verteld met dank aan een vriend. Die zette haar onder druk om het aan haar ouders te vertellen. “Toen is Sarah op een zondagnacht uit de kast gekomen en heeft ze alles verteld. Het is ongelooflijk dat wij dat nooit hebben gezien”, vertelt Rudolf.

‘Liefste man die er bestaat’

Inmiddels is Sarah alweer even een setje met André Hazes, en de twee zijn nog altijd helemaal happy met elkaar. Inmiddels hebben zij samen een huis gekocht. Aan het begin van hun relatie liet André nog weten dat hij het ook erg goed kon vinden met vader Van Soelen.

In het interview met Story vertelt Sarah ook dat haar vader “de liefste man is die er bestaat”. Ze vertelt overigens ook dat Rudolf niet haar biologische vader is. Dat is namelijk René Milan. Rudolf omschrijft ze echter als “de iiefste man die er bestaat”. En Milan? “Dat is een afgesloten hoofdstuk,” zegt ze daarover. Gelukkig is Sarah tegenwoordig dus weer helemaal happy.

Bron: NU | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook