Throwback: zo zag Love Islands Donny er vroeger uit

De Islander was ook vroeger al gezegend met een prachtige bos krullen.

Lees ook

Nadat Donny zijn intrede maakte in de Love Island-villa sloeg menig vrouwenhart op hol. Met zijn lange lokken, witte smile en gebruinde huid wist hij een goede indruk te maken. Maarre, zag Donny er altijd al zo handsome uit?

Drama in de villa

Donny kwam als bombshell in de Love Island-villa en sprak meteen uit dat zijn voorkeur uitging naar Esmee en Rowenna. Esmee did not care, want zij zat op dat moment hartstikke goed met Job. Rowenna had daarentegen nog geen liefde gevonden in de villa, dus besloot flink wat gesprekjes met Donny aan te knopen.

Enne, daarbij kwam ook Islander Yasmin om de hoek kijken. Ook zij vond Donny ontzettend interesting en besloot dit aan hem te vertellen. Daarbij vergat ze haar koppelpartner Joey op de hoogte te stellen van deze gevoelens, en dat zorgde voor flink wat drama in de villa.

Uit de oude doos

Donny zijn intrede in de villa zorgde voor flink wat opschudding, maar inmiddels lijkt de rust wedergekeerd. De Islander is op zoek naar de liefde en doet zijn uiterste best om dit te vinden tijdens zijn verblijf in de Love Island-villa. Enne, met zijn looks en zorgzame karakter moet dat vast goed komen.

Donny timmert de afgelopen tijd lekker aan de weg als model en dat showt hij dan ook op Instagram. Foto's uit de oude doos deelt de Islander niet, maar Love Reality dook in de archieven en vond tóch een aantal oude kiekjes van Donny. Benieuwd hoe Donny er als klein jongetje en er aan het begin van zijn tienerjaren uitzag?

Je bekijkt de foto's HIER.

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook