Dusty onthult wie hij de irritantste EOTBDD-deelnemer vindt

Aha!

Lees ook

Sinds Dusty meedoet aan Ex on the Beach: Double Dutch heeft hij behoorlijk wat faam vergaard op Instagram. Niet zo gek dat zijn followers dan ook graag meer over hem willen weten. Dusty blijkt de beroerdste niet te zijn en beantwoordt een paar prangende vragen van zijn volgers in een Q&A op Instagram.

Vragenronde

Zondag wordt alweer de laatste aflevering van EOTBDD uitgezonden! Hoewel Dusty niks mag verklappen over het eind van de show, mag hij wel terugblikken op wat er al is gebeurd. Zo wil een van zijn volgers weten of de casanova spijt heeft van het kwartet dat hij met Lesley, Imke en Keanu had.

“Nope”, deelt Dusty. “Je moet nooit dingen doen waar je later spijt van hebt.” Ook is een volger benieuwd of de hartenveroveraar nog een keer mee zou willen doen aan het programma. “Ja, zeker weten.”

Irritant

Het blijkt maar weer dat Dusty's volgers alles durven te vragen, want ook iemand is benieuwd wie Dusty de irritantste deelnemer vindt. “Ikzelf haha.” Zelfspot heeft Dusty in elk geval zeker.

Ook doet Dusty uit de doeken dat hij van alle deelnemers nog het meest contact heeft met Imke. Zal er dan toch nog wat opbloeien tussen de twee? To be continued…

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook