Islanders doen juicy onthullingen

De kandidaten doen onder andere uit de doeken hoeveel bedpartners ze hebben gehad...

Lees ook

De Love Island-aflevering van gisteravond begon met een emotioneel afscheid van Morris, maar eindigde met juicy onthullingen. Zo speelde de Islanders een spel om hun koppelpartner beter te leren kennen en dat leverde spannende informatie over de kandidaten op…

Game Time

Nadat de Islanders na hun emotionele avond goed hebben geslapen, is het tijd voor nieuw vertier in de vorm van een spel. Zo krijgt Esmee het bericht dat de Islanders hun kennis over hun koppelpartner gaan testen. “Vandaag wordt jullie interesse in elkaar op de proef gesteld. Verzamel over dertig minuten bij de vuurkorf! #KnowingMeKnowingYou #GameTime”, leest Esmee voor.

De koppels bespreken vervolgens snel wat over hun hobby's, en delen een aantal fun facts en spicy details met elkaar. Maar zal dat genoeg zijn om het spel te winnen?

Vragenvuur

Het grote Love Island-memoryspel begint dan eindelijk. De Islanders beginnen met simpele vragen als waar iemand op afknapt en wat iemand mee zou nemen naar een onbewoond eiland. Vervolgens krijgen de dames de vraag hoeveel bedpartners hun partner hebben gehad. En, jawel, iedereen had deze vraag goed.

Zo wist Rowenna dat Donny acht bedpartners heeft gehad en schreef Yasmin op dat Joey het bed met achttien dames heeft gedeeld. Jim en Francesco hebben beiden 25 bedpartners en Job heeft er dertig. Wel is het nog onduidelijk wie de meeste bedpartners heeft, want Deniz gaf het antwoord: “A gentlemen never tells.” Hmmm…

Aan het eind van het spel werden de punten bij elkaar opgeteld en het koppel dat de meeste vragen over elkaar goed had, mocht zichzelf de winnaar noemen. Rosa en Francesco zitten dan wel in een vriendschapskoppel, maar de twee wisten wel het meest over elkaar. Score!

Romance?

Het spel leverde weer genoeg stof tot nadenken op bij de kandidaten, zo ook bij Rosa. “Ik vind het echt superleuk dat Francesco al zoveel over mij weet in zo'n korte tijd, want we zijn nog geen dag een koppel. Dus dat gaat de goede kant op”, concludeert Rosa.

Enne, Francesco laat zich meteen weer van zijn goede kant zien, want hij verrast Rosa met een leuke kookdate. Zal er dan toch nog wat opbloeien tussen de twee? To be continued…

Bron: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook