De vlag mag uit: Eloise van Oranje is geslaagd voor haar rijbewijs

Vanaf nu mag de gravinfluencer zelf achter het stuur kruipen.

Lees ook

Eloise van Oranje gaat het weekend vrolijk in. De gravinfluencer is namelijk geslaagd voor haar rijbewijs, dat laat ze weten in haar Instagram Stories.

Rijexamen

Eloise deelt geregeld alle ins and outs van haar leven met haar kwart miljoen Instagramvolgers. Maar niet alleen de vrolijke momenten – zoals de release van haar eerste boek – komen voorbij, ook vertelt ze over de teleurstellingen en tegenslagen. Zo zakte de gravinfluencer twee weken geleden helaas voor haar rijexamen. “Het is hem niet geworden…”, liet ze destijds weten in haar Stories. Gelukkig bleef ze positief: “Volgende keer beter.”

Zo gezegd, zo gedaan. Deze week mocht Eloise opnieuw achter het stuur kruipen en een poging doen haar rijbewijs te bemachtigen. Gelukkig dit keer met een fijn resultaat. “Ik ben geslaagd”, vertelt ze blij op Instagram. Even later deelt de gravinfluencer drie foto's waarop ze naast haar lesauto poseert. “Vreugde”, schrijft ze erbij. Bekijk de foto HIER.

Eerste boek

Eloise kan deze zomer dus heerlijk zelf achter het stuur kruipen en zichzelf overal en nergens naartoe rijden. Maarre, dat is niet het enige waar ze naar uitkijkt. Binnenkort verschijnt namelijk haar allereerste boek in de winkels. In Learning by doing lees je alles over Eloises studentenleven, de receptjes die ze maakt, haar liefde voor kleding, foto's van vroeger en haar tips voor zelfvertrouwen.

“Ik ben er zo blij mee, ik ben er zo trots op. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als dat ik het vind. Ik kan niet geloven dat het er eindelijk is. Ik heb er zó hard aan gewerkt”, zei Eloise een tijdje geleden zelf over haar boek. “Het was niet mogelijk geweest zonder jullie. Dus daarom is het nu ook een boek voor jullie.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook