EOTBDD’s Shani over bijzondere eerste ontmoeting met ex-schoonfamilie

Awkward...

Lees ook

Ex on the Beach: Double Dutch draait heus niet alleen maar om drama tussen de kandidaten. Zo hebben Shani en Davey het in de villa erg leuk met elkaar en lijkt het erop dat de twee nu een relatie hebben. Tijd dus om binnenkort de schoonfamilie te ontmoeten? Helaas lijkt Shani daar niet echt goede ervaring mee te hebben…

Vragenrondje

EOTBDD zit er bijna op en inmiddels hebben we veel kandidaten een stuk beter leren kennen. Toch zijn er ook nog genoeg dingen die we niet over hen weten. In Truth Booth beantwoorden de kandidaten dan ook een aantal prangende vragen en spelen ze never have I ever.

Zo krijgen Stash, Sem en Shani meteen een leuke stelling voor hun kiezen. 'Ik heb nog nooit gedaan alsof ik de familie van mijn ex leuk vond terwijl dat niet zo was', luidt de tekst. “Oh, dat heb ik zeker al gedaan”, begint Shani.

Geen klik

Vervolgens blikt de blondine terug op de tijd met haar ex – en zijn familie. Zo deelt ze dat ze twee en een half jaar met iemand samen was en altijd vriendelijk was tegen zijn ouders, maar dat ze hen ondertussen toch echt niet zo leuk vond.

Sem en Stash vervolgen dat zij het altijd goed kunnen vinden met hun schoonfamilie, en dat ze niet hoeven te faken dat ze elkaar aardig vonden. “Aah, ik wel”, reageert Shani. “Zijn ouders waren ook echt fake, man”, waarna ze begint over de bijzondere ontmoeting met haar schoonouders.

“De allereerste keer dat ik die vader en stiefmoeder leerde kennen, gingen we zuipen, zuipen, zuipen”, begint Shani. En dat eindigde niet helemaal goed. “Ik heb toen zijn vader ondergekotst”, biecht ze op. Oeps…

Beeld: MTV | Video: YouTube (MTV)

Laatste nieuws

Zie ook