Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk met André: ‘Weer stabiel en gelukkig’

Monique doet ook een aantal schokkende onthullingen over haar vorige relaties.

Eind 2020 zat ze nog op een roze wolk, maar een kleine drie maanden daarna werd haar hart gebroken: Monique Westenberg heeft een lastige periode achter de rug. Waar André Hazes in de media openhartig over de reden van de breuk en zijn gevoelens voor zijn nieuwe vlam praatte, hield Monique zich stil. Tot nu, want in een interview met Talkies laat de beauty eindelijk van zich horen.

Eerste interview

De breuk tussen André en Monique kwam als donderslag bij heldere hemel. Drie maanden ervoor vroeg hij de moeder van zijn zoontje nog op magische wijze ten huwelijk, maar opeens was de liefde over. Vrij snel zocht André zijn geluk bij een andere vrouw, Sarah van Soelen, maar Monique nam wat tijd voor zichzelf om deze heartbreak te verwerken. Op Instagram liet ze weleens van zich horen met lieve kiekjes van de kleine Dré en hier en daar een diepzinnige quote, maar haar echte gevoelens over de situatie kwamen echter niet naar voren.

Na een paar maanden voelt Monique dat het nu tijd is om openlijk te spreken over haar gevoel, zo werd gisteravond in de uitzending van Shownieuws duidelijk. In een openhartig interview met Talkies zal Monique niet uithalen naar haar ex-verloofde, maar zal het hele interview om haarzelf draaien. “Ik wil echt even benadrukken dat dit interview over mij gaat, want ik vind het echt heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven”, wist Monique aan Shownieuws te vertellen.

Heftig verleden

Presentatrice Anouk Smulders besloot polshoogte te nemen en nam contact op met Monique. “Ze doet ook een aantal uitspraken waar ik erg van schrik. Zo vertelt ze dat ze in vorige relaties, eerder in haar leven, lichamelijk en geestelijk is mishandeld”, vertelt Anouk geschrokken.

“Daarbij onthult ze ook dat ze voor de relatie die ze met André had, de liefde nooit zo heeft ervaren.” Ook wil Monique benadrukken dat het beter met haar gaat. “Ze voelt zich stabiel en gelukkig, maar wel in verdrietige omstandigheden.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws