Love Islands Morris biecht op: ‘Dit vond ik echt lastig in de villa’

De Islander zal dit thuis absoluut niet gaan missen.

Lees ook

Na een spannende herkoppeling moest Islander Morris helaas zijn koffer pakken en de zonovergoten Love Island-villa verlaten. Tot groot verdriet van zijn mede-Islanders, want dit zag niemand aankomen. Morris kijkt terug op een geweldige periode, maar er is één ding dat hij absoluut niet gaat missen.

Toiletbezoek

Met twaalf mensen in een huge villa verblijven, dat kan alleen maar geweldig zijn, toch? Als Morris terugkijkt op de afgelopen periode, dan had hij dit avontuur absoluut niet willen missen. Want behalve een leuke tijd heeft hij er ook een gloednieuwe vriendengroep aan overgehouden.

Maarre, behalve dat prachtige zwembad, de ontbijtjes in de zon en de gezelligheid met de Islanders, gaat Morris één ding absoluut niet missen. “Het is wel een beetje een raar dingetje hoor”, vertelt hij aan Grazia. “In de villa vond ik het wel lastig dat er maar één wc was.”

Nieuwe vriendengroep

“We moesten met twaalf of dertien mensen de hele tijd één wc delen”, gaat Morris lachend verder. “Dan moest je dat wel echt even goed plannen.”

Behalve deze ietwat bijzondere herinnering aan Love Island kijkt Morris er ook met een warm gevoel op terug. “Het allerleukste was dat we gewoon een happy family waren. De liefde was er niet, en kwam niet, maar ik heb wel een hele berg vrienden erbij gekregen.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook