Islander Morris weet het zeker: dit wordt de winnaar van Love Island 

Wie gunt hij het om te winnen?

Lees ook

Tot groot verdriet van velen moest Morris gisteren de Love Island-villa verlaten. De 26-jarige rechtenstudent wist de liefde helaas niet te vinden tijdens zijn verblijf in Spanje, maar dat betekent niet dat hij het een ander koppel niet gunt om de liefde te vinden – en daarmee ook Love Island te winnen.

Vertrek

Morris heeft dan niet de liefde gevonden tijdens zijn deelname aan Love Island, maar er is toch wel echt een bromance ontstaan tussen hem en Job. Maarre, is Job ook degene die volgens Morris Love Island zal winnen?

“Job gaat winnen, sowieso!”, vertelt Morris vastbesloten aan Grazia. “Omdat ik achter hem sta en hij zit helemaal goed met Esmee. Het is gewoon perfect”, stelt de Islander. “Toen wij die date hadden, hij met Esmee en ik met Carlyn, toen zag ik het al: ik voelde die Brabantse gezelligheid bij elkaar. Ik dacht: ja, die twee gaan het heel ver schoppen.”

Vertrek

Gisteravond vond de herkoppeling in Love Island plaatst. Dit keer mochten de dames een man kiezen met wie ze een setje wilden vormen, maar er was één regel: nieuwkomer Donny mocht niet gekozen worden. De volgende koppels werden gevormd: Esmee en Job, Minn en Jim, Rowenna en Morris, Rosa en Francesco, Nina en Deniz en Yasmin en Joey. Iedereen leek blij te zijn met de herkoppeling, maar daar kwam al snel verandering in…

“Lieve Islanders, de avond is nog niet voorbij. Donny, mag ik jou vragen om naast me te komen staan”, deelt host Holly Mae Brood plots. Vervolgens vertelt ze dat Donny toch nog mag kiezen met wie hij een koppel wil vormen. “Jij krijgt nu de kans om een koppel te vormen, en je mag kiezen uit alle dames. De man die vanavond als single overblijft, zal direct de villa moeten verlaten.”

Afscheid

Donny kiest ervoor om met Rowenna een koppel te vormen. Dit betekent dan ook dat Morris de villa moet verlaten. Tot groot verdriet van zijn mede-Islanders. Zo vloeien de tranen rijkelijk als iedereen afscheid neemt van Morris en pinkt ook zijn maatje Job een traantje weg.

“Ik heb er wel een berg vrienden bij”, blikt Morris vervolgens positief terug op zijn Love Island-avontuur.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook