Oeps: Chantal Janzen flasht buren in d’r nakie

De presentatrice gaf een onbedoelde stripshow weg.

Lees ook

Na de drukte van het Eurovisie Songfestival geniet Chantal Janzen momenteel samen met haar gezin van een welverdiende vakantie. Eindelijk weer ontspannen en natuurlijk vooral veel lol maken. Toen ze haar familie wilde verrassen in d'r nakie, gaf ze echter een onbedoeld showtje weg aan de buren.

In d’r nakie

“Tip: als je naakt op het balkon gaat staan, omdat je dat grappig lijkt voor je familie die beneden op het terras zit, check dan even of de buren in het vakantiehuis naast je niet ook buiten zitten”, deelt Chantal in haar Instagram Stories, die zelf wel om haar onbedoelde stripshow kan lachen. “Het zijn goddank Italianen”, gaat ze verder. “Buonasera señorita, buonasera. It's time to say goodnight to my naked butt.”

Hmmm… wij weten nog niet zo zeker of haar Italiaanse buren de presentatrice niet hebben herkend. Twee weken geleden mocht Chantal namelijk de songfestivaltrofee overhandigen aan de Italiaanse rockband Måneskin. Enne, dat hebben flink wat Italianen gezien, denken wij zo.

Bikinibody

Hoe dan ook, Chantal heeft niets om zich voor te schamen. Gisteren deelde ze een prachtige foto van haar bikinibody op haar Stories, en het is wel duidelijk dat de blondine helemaal in shape is.

Chantal vindt het niet eng om zichzelf zo 'bloot' te geven, zo liet ze eerder al weten op Instagram. “Vrouw. Accepteer haar. Hoor haar. Gebeurt steeds meer. Moet nog meer. Niet alleen aan de top, maar overal. Spreek je uit. Durf kwetsbaar te zijn. Steun elkaar. Eer haar. Ben trots. Ben sterk. Wanneer het kan. Zie haar. Zie jezelf. Laat jezelf zien”, schreef ze destijds bij een foto waarop ze uit de kleren ging.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook