Grazia tipt: deze series mag je deze week niet missen 

Voor op de kijklijst!

Het is nu dan wel heerlijk weer, maar aankomend weekend staat ons weer veel regen te wachten. Nestel je dit weekend daarom lekker op de bank om een leuke serie kijken. Geen inspiratie? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

Follow de Soa

De coming-of-age dramaserie gaat over de achttienjarige Esmée (Damaris de Jong). Ze is net ontmaagd en komt erachter dat ze een SOA heeft opgelopen. Esmée is vastbesloten om erachter te komen bij wie de SOA vandaan komt en start daarom een grondig onderzoek. Esmee raakt al snel verstrikt in een obsessieve zoektocht naar de overeenkomsten en verschillen tussen lust, sex en liefde bij anderen, maar vooral ook bij haarzelf.

Follow de Soa is vanaf vandaag te zien bij Videoland.

Panic

Panic is een tiendelige dramaserie die zich afspeelt in een klein Texaans stadje. Afstuderende jongeren komen hier elke zomer om te concurreren in een reeks van uitdagingen, waarvan ze geloven dat het hun enige kans is om te ontsnappen aan hun omstandigheden en hun leven beter te maken. Maar dit jaar zijn de regels anders – de pot met geld is groter dan ooit en het spel is nog gevaarlijker geworden. De spelers komen oog in oog te staan met hun diepste, donkerste angsten en worden gedwongen te beslissen hoeveel ze bereid zijn te riskeren om te winnen.

Panic is nu te zien op Amazon Prime.

The Pursuit of Love

Bridgerton-fans opgelet! BBC First komt met een heerlijk nieuw kostuumdrama à la Bridgerton genaamd: The Pursuit of Love. De serie geeft een kijkje in het leven van Linda (Lily James) en Fanny (Emily Beecham). De twee hartsvriendinnen zijn beiden op hun eigen hartstochtelijke manier op zoek naar liefde, romantiek en de ideale partner. De één doet dat door te settelen en de ander volgt juist haar hart naar een uitbundiger leven.

The Pursuit of Love is nu te zien op BBC First.

Sweet Tooth

Het langverwachte eerste seizoen van Sweet Tooth, gebaseerd op DC-comic, is binnenkort dan eindelijk te zien. In de serie zet Gus (half-hert, half-mens) alles op alles om uit de handen van jagers te blijven. De avonturenserie is bovendien geproduceerd door niemand minder dan Robert Downey Jr. en zijn vrouw Susan. Dat belooft veel goeds!

Sweet Tooth is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Beeld: The Pursuit of Love

Laatste nieuws