Zien: dit is de knappe vriendin van Rolf Sanchez

Wat een prachtig stel!

Lees ook

Roelof Wienk – al ken je ‘m misschien beter onder de naam Rolf Sanchez – is met vrolijke nummers als Más Más Más en Ven Ven niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Ook in zijn privéleven gaat het de zanger voor de wind. Rolf is namelijk al een tijdje dolgelukkig met de prachtige Sophia Mason.

Ontmoeting

Rolf vormt al sinds 2019 een setje met zangeres en danseres Sophia Mason. Sophia is geboren in Engeland, maar opgegroeid in Nederland. Na haar deelname aan het programma DanceSing, waar ze met haar zang- en danstalent tweede werd, kwam ze in contact met Rolf. “Ik keek backstage mee op de schermen en toen zag ik haar”, vertelde de zanger eerder aan weekblad Weekend. “Ik dacht: wow! Al kan ik alleen een drankje met haar doen, dan ben ik al blij.”

Maarre, zo makkelijk ging het allemaal niet. Sophia was namelijk zo druk bezig met het programma, dat ze de zanger amper zag staan. “Uiteindelijk ben ik op haar afgestapt, wat ik nog nóóit had gedaan, op de afterparty. En dat terwijl ik helemaal niet van feestjes houd. Daar heb ik gevraagd of ze een drankje met me wilde doen. Ik vond dat heel eng, maar deed erg stoer, alsof het niks voorstelde.”

Spannende relatie

Dat eerste drankje pakte goed uit en inmiddels zijn de lovebirds al meer dan twee jaar samen. Rolf en Sophia zijn duidelijk een goed team. Zo is Sophia het brein achter de populaire TikTok-dansjes op Rolfs nummers Más Más Más en Ven Ven. Ook in hun relatie vullen de twee elkaar goed aan, zo liet Rolf eerder weten in een interview met Robbert Rodenburg. “We kunnen heel erg onszelf zijn. Ik heb een danseres als vriendin en je hebt bepaalde fantasieën en die kan ik met haar verwezenlijken”, wist de zanger te vertellen. “Zij staat heel erg open voor veel dingen. Die fantasieën kon ik niet altijd verwezenlijken, omdat iemand niet lenig was bijvoorbeeld. Nu heb ik iemand ontmoet met wie alles kan.”

“Maar ik denk ook dat het heel veel te maken heeft met dat we elkaar in onze waarde laten”, ging Rolf verder. “En dat zij niet zo snel jaloers is als ik weer eens laat thuis kom. (…) Ik ben heel dominant, maar zij ook. Dat is dus wat leuk is, want dat gaat vanzelf. We respecteren elkaar als persoon, maar ook in bed.” Oeh la la…

Benieuwd geworden naar de vriendin van Rolf Sanchez? Hieronder zetten wij enkele foto’s van de prachtige Sophia Mason op een rijtje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Mason (@sophiamason._)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Mason (@sophiamason._)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Mason (@sophiamason._)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Mason (@sophiamason._)

Bron: Fem-Fem | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook