Zien: dít zijn de eerste beelden van De Bachelor 

Videoland heeft een sprookjesachtige teaser van bachelor Tony Junior gedeeld.

Nog even en dan is het zover. Vanaf 24 juni begint het langverwachte seizoen van De Bachelor met niemand minder dan Tony Junior als de felbegeerde vrijgezel. Om het wachten wat draaglijker te maken, heeft Videoland nu de eerste beelden van De Bachelor gedeeld.

De Bachelor

Begin mei vertrok Tony samen met presentator Rick Brandsteder naar Kroatië voor de opnames van De Bachelor. Inmiddels zitten de opnames erop en kunnen we binnenkort dan eindelijk zien hoe de dj op deze zonovergoten locatie op zoek gaat naar de liefde.

Wat Tony precies zoekt in een dame? Daar is hij duidelijk over. “Ik vind het raar om te zeggen dat ik op zoek ben naar iemand met krullen, blond haar en blauwe ogen”, vertelde hij onlangs aan RTL Boulevard. “Zo werkt het niet in mijn hoofd. Ik kijk en voel naar de connectie die ik heb met iemand, dat vind ik veel belangrijker dan blond of bruin haar.”

Wel hoopt hij dat zijn toekomstige vriendin begrijpt dat zijn werk veel tijd in beslag neemt. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daarmee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen”, wist Tony te vertellen.

Eerste beelden

De opnames van De Bachelor gingen niet alleen over rozen – pun intended. Zo deelde de dj onlangs nog backstage beeld vanuit Kroatië. Op deze foto was te zien dat er inlegkruisjes onder zijn oksels werd geplakt.

We hoeven het niet langer met alleen deze foto te doen om een beeld te krijgen van De Bachelor-opnames. Videoland heeft vandaag namelijk de eerste teaser van het programma gedeeld. Enne, deze sprookjesachtige beelden beloven al meteen veel goeds!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws