Chantal Janzen showt prachtige bikinibody

Looking good, Chantal!

Lees ook

Chantal Janzen heeft een drukke periode achter de rug en geniet nu dan ook van een welverdiende vakantie. Waar het zonnetje in Nederland helaas weer achter de wolken is verdwenen, maakt de presentatrice zich op om te gaan zonnen, zo laat ze zien op Instagram.

Eurovisie Songfestival

De grande finale van het Eurovisie Songfestival is inmiddels bijna twee weken geleden, maar Chantal is nog steeds aan het bijkomen. Samen met Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager nam ze de presentatie van het liedjesfestijn voor haar rekening. Dat was wel wat meer werk dan alleen tekstjes en flauwe grapjes oplezen van de autocue. Niet alleen presenteerde ze de twee halve finales en de finale, ook moest ze deze shows behoorlijk vaak oefenen. In totaal hebben Chantal en de andere hosts maar liefst twaalf (!) shows gedaan in een week tijd.

“Het was een heel heftige week en ik had het uiteraard nooit willen missen, maar ik ben nu pas een beetje bijgekomen”, liet de blondine ruim een week na de finale weten.

Bikinibody

Hoog tijd voor een welverdiende vakantie, dus. Op Instagram laat Chantal zien dat ze klaar is om het zonnetje op te zoeken in een zwarte bikini. Hoewel het een mooie bikini is, hebben wij vooral oog voor het prachtige lichaam van de presentatrice. Blijkt maar weer dat het presenteren van twaalf Eurovisie-shows echt topsport is, want de blondine is helemaal in shape.

Chantal vindt het niet eng om zichzelf zo 'bloot' te geven, zo liet ze eerder al weten op Instagram. “Vrouw. Accepteer haar. Hoor haar. Gebeurt steeds meer. Moet nog meer. Niet alleen aan de top, maar overal. Spreek je uit. Durf kwetsbaar te zijn. Steun elkaar. Eer haar. Ben trots. Ben sterk. Wanneer het kan. Zie haar. Zie jezelf. Laat jezelf zien”, schreef ze destijds bij een foto waarop ze uit de kleren ging.

Je bekijkt de bikinifoto HIER.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook