EOTBDD’s Dusty schenkt klare wijn over zijn gevoelens voor Sem

Aha...

Lees ook

Voordat Sem als ex meedeed aan Ex on the Beach: Double Dutch datete ze met EOTBDD-original Dusty. Hoewel Sem dacht dat het behoorlijk serieus was tussen de twee, lijkt het er in de villa op dat Dusty daar anders over denkt. Maar hoe denkt hij eigenlijk écht over Sem?

Geen gevoelens

Dusty en Lesley waren onlangs te gast bij de RTL Boulevard-serie Shots Fired. Hierin reageren de EOTBDD-deelnemers onder andere op een aantal reacties van kijkers. “Wanneer gaat deze kerel nou begrijpen dat Sem wifey material is?”, vraagt een kijker zich af.

“Luister, even serieus. Als ik geen connectie met haar voel, hoe kan het dan mijn wifey worden?”, reageert Dusty. Vervolgens geeft Dusty aan dat hij Sem nooit aan het lijntje heeft gehouden. “Zij lag huilend in mijn armen en zei: 'Dusty, ik ben bang dat ik je niet kan vertrouwen.' Dus ik pak haar vast en zeg: 'Sem, je kúnt me ook niet vertrouwen.' Hoe duidelijk kan ik zijn?”

Leuke tijd

Toch neemt Lesley het voor Sem op. “Je ging wel met haar knuffelen en zei: 'Schat ik mis je, ik ben zo blij dat je er bent.'” Waarop Dusty reageert: “Ik wilde ook gewoon niet uit die kamer, toch? Ze had die extra power. Eerlijk, ik ga niet op de gang op een pallet liggen.”

Dusty vervolgt dat hij dan ook geen gevoelens voor Sem heeft. “Ik heb echt een heel leuke tijd gehad met Sem, maar ik zei ook tegen haar: dit gaat geen relatie worden.” Hmmm…

Bekijk de hele aflevering van Shots Fired HIER.

Bron: Shots Fired | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook