Monica Geuze verkozen tot mooiste vrouw van Nederland

'Schoonheid is nooit een competitie en ik hoop dat iedereen zichzelf een mooi mens vanbinnen en vanbuiten voelt.'

Lees ook

Het is official: Monica Geuze is de allermooiste vrouw van Nederland. Als het aan mannenblad FHM en zijn lezers ligt in ieder geval. De vlogster en presentatrice kreeg de trofee uitgereikt door niemand minder dan haar childhood friend Ronnie Flex.

Slippertje

Elk jaar stelt FHM een lijst samen met de 500 knapste vrouwen van Nederland. Deze FHM500-lijst wordt bepaald aan de hand van de keuze van de redactie, stemmen via de site en stemmen via sociale media. Dit jaar zijn er maar liefst zes miljoen stemmen uitgebracht, zo weet het mannenblad te vertellen. Enne, er kwam een duidelijke winnaar uit de bus: Monica Geuze.

Toen ze op haar torenhoge glitterhakken een weg naar het podium baande om de prijs in ontvangst te nemen, maakte de vlogster echter een slippertje. “Dat je wordt uitgeroepen tot 'De Mooiste Vrouw van Nederland 2021' en volledig door je enkel gaat, kan alleen mij gebeuren”, grapt Monica op Instagram. “Maar goed, all jokes aside, wat een enorme eer, dus dankjewel FHM.”

Mooiste vrouw

Na de prijsuitreiking zei de prijswinnaar tegen het blad: “Nu voelt het nog een beetje onwennig, maar over veertig jaar denk ik: 'Wow wat vet! In 2021 was ik gewoon nummer 1.” Toch betekent de titel an sich niet zoveel voor de beauty, wist ze te vertellen. “Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo'n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft.”

Op haar Instagram had ze nog een belangrijke boodschap voor haar volgers: “Uiteraard is schoonheid nooit een competitie en hoop ik dat iedereen zichzelf een mooi mens vanbinnen en van buiten voelt.”

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook