Beschuit met muisjes: Nienke Plas en haar man Resley verwelkomen tweede kindje

Nienke en haar man zijn in de wolken met de gezinsuitbreiding.

Heel leuk nieuws voor Nienke Plas en hubby Resley Stjeward! Het stel is opnieuw ouders geworden van een zoontje. En dat wordt op Instagram uiteraard gevierd met een zoet kiekje van de kleine.

Een broertje

Nienke, Resley en hun zoontje Frenky-Dean zijn dolblij met de komst van het nieuwe gezinslid. “Lieve Novi-Jaxx. Je bent bij een stelletje druktemakers belandt, maar je went vast snel!”, schrijft de presentatrice op Instagram.

Nienke en haar man zijn dolgelukkig, en ook de inmiddels zesjarige zoon van het stel is blij met de komst van Novi-Jaxx. “Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen. IK BEN ZO GELUKKIG.”

Felicitaties

Ook bekend en onbekend Nederlands is blij voor de actrice en haar gezinnetje. Het regent dan ook felicitaties in de comments.

“Gefeliciteerd leukerds!!! En welkom Novi-Jaxx!!!! X”, schrijft Leco van Zadelhoff. “Oooh gefeliciteerd lieve allemaal, welkom Novi-Jaxx!!!❤️”, deelt Chantal Janzen en ook onder anderen Bridget Maasland en Kim Kotter laten lieve berichten achter.

Bevalling

Aanvankelijk dacht het stel dat ze hun tweede kindje pas halverwege juni zouden verwelkomen, maar Noxi-Jaxx had overduidelijk andere plannen. Ook bleef het een verrassing of ze een dochter of een zoon zouden krijgen. Met name Resley verwachtte een dochter: “Ik heb visioenen gezien, ik dacht dat ik heel dicht bij mijn innerlijke ik zat”, vertelt Resley lachend over dat vermoeden.

In hun nieuwste podcast deelt het stel er meer over.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws