Jaimie Vaes en Lil’ Kleine laten voor het eerst van zich horen na incident: ‘Alsjeblieft, laat het rusten’

De twee willen benadrukken dat er geen sprake is geweest van fysiek geweld.

Lees ook

Het incident dat vorig weekend op Ibiza plaatsvond tussen Jaimie Vaes en Lil' Kleine is nog steeds gesprek van de dag. Het stel zweeg vooralsnog over het weekend, maar laat nu voor het eerst van zich horen.

Pijnlijk om te lezen

In een video op Instagram Stories laat het stel voor het eerst van zich horen. “Wij denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden over ons en ons gezin”, begint Jaimie. “Dit moet gewoon stoppen.”

Ook verklaart het stel waarom het nu pas van zich laat horen. “Wij voelden ons de laatste tijd best wel verplicht om even rust te nemen, om alles even te laten bezinken. Maar hoe rustiger wij werden, hoe meer verhalen er kwamen en dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen.”

Geen geweld

Jaimie wil benadrukken dat zij en Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine eigenlijk heet, het beste willen voor hun gezin. “Wij zijn de liefste ouders voor Lío. We zullen nooit iets doen om hem in een situatie te zetten die niet gezond of gevaarlijk is.” Veel over de nacht op Ibiza wil het stel vervolgens niet kwijt, alleen dat er geen klappen zijn uitgedeeld. “We willen echt benadrukken dat er die avond geen fysiek geweld is geweest.”

“Tuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit. Wij snappen ook dat we een voorbeeldfunctie zijn en dit mag absoluut niet een voorbeeld zijn dat ruzie oké is, maar wat nu wordt verspreid is treurig en doet ons onwijs veel pijn”, stelt Jaimie.

‘Laat het rusten’

Aan dat wat zijn verloofde vertelt, wil ook Jorik nog wat toevoegen. “De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik hou, zou ik nooit oprecht pijn doen, dat is niet mijn bedoeling. Als ik je ooit pijn heb gedaan, dan weet je dat dat niet mijn bedoeling is.” Wel stelt Jaimie daarna dat Jorik voortaan liever zal zijn.

Het stel sluit af met een verzoek om rust. “Alsjeblieft, laat het rusten. Het is nu wel genoeg geweest. We hopen gewoon samen met ons gezin hier ook weer sterker uit te komen.”

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook