Katie Stevens, Aisha Dee en Meghann Fahy zien The Bold Type-film wel zitten 

Fingers crossed!

Het langverwachte vijfde seizoen van The Bold Type staat sinds vorige week dan eindelijk op Videoland. Helaas is dit ook meteen het laatste seizoen van de hitserie. Als het aan de leading ladies Katie Stevens (Jane), Meghann Fahy (Sutton) en Aisha Dee (Kat) ligt hoeven we echter niet definitief afscheid te nemen van hun personages.

Laatste draaidag

The Bold Type gaat over de hartsvriendinnen Kat, Sutton en Jane. Ook in real life zijn de actrices, die de rollen van de dames voor hun rekening nemen, beste vriendinnen geworden. De actrices vinden het dan ook jammer dat de draaidagen voor de serie erop zitten.

“Ik ga het heel erg missen dat ik straks niet meer op de set sta met mensen die me zo goed kennen als Katie en Aisha”, deelt Meghann geëmotioneerd met Grazia. “Als ik eraan denk dat we niet meer met elkaar samenwerken, krijg ik meteen anxiety”, vult Katie aan. “Het voelt nu een beetje alsof ik naar een nieuwe school ga en opnieuw vrienden moet maken en mijn plek weer moet vinden in een nieuwe crew. Dan denk ik: dat wil ik niet. Ik hou van de crew die ik nu heb”, gaat Katie verder. “Laten we gewoon onze eigen show maken”, besluit Aisha vervolgens grappend.

Reboot

Maarre, betekent dit dan ook meteen dat dames zouden openstaan voor een reboot of film? “Ja, absoluut”, deelt Aisha. “Over twintig jaar? Ik ben heel benieuwd hoe ze dan zijn, als ze in de veertig of vijftig zijn.”

“Ik zou het fantastisch vinden om een film te maken. We hebben al een paar keer de grap gemaakt dat we de schrijvers moeten bellen om te vragen of ze een film willen maken”, geeft Katie aan. “Ik zou het veel leuker vinden om een film te maken dan dat iemand een remake of een spin-off van de serie maakt met nieuwe personages. Ik voel me zo verbonden met de serie. Ik denk dat ik het daarom jammer zou vinden als iemand er een nieuw concept van zou proberen te maken”, vervolgt de actrice.

“Als ik ooit de kans krijg om weer samen te werken met Katie, Aisha en de andere mensen van de show, zou ik dat geweldig vinden”, sluit Meghann af. Wij zien een film in elk geval ook zeker zitten!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws