Maan haakt met een knipoog in op hilariteit rondom dino-vraag bij BEAU

De zangeres laat maar weer eens zien dat ze niet vies is van een beetje zelfspot.

Maan was gisteravond bij talkshow BEAU te gast om te praten over haar nieuwe ambassadeurschap van de Jostiband. Hoewel de kijkers bewondering hadden voor Maans passie voor haar ambassadeurschap, maakte de zangeres vooral de tongen los toen ze zich in het gesprek over dinosauriërs mengde. Iets wat Maan zelf ook niet is ontgaan.

Dinosaurus 

Maan was niet de enige die gisteravond bij host Beau van Erven Dorens aan tafel schoof. Zo waren Maarten van Rossem en Gijs Rademaker ook bij BEAU te gast om te praten over hun nieuwste podcast: de Dinocast, die – hoe kan het ook anders – over dinosauriërs gaat.

Tijdens het gesprek geeft Maan toe dat zij niet veel over dino’s weet. Ze is dan ook onder de indruk van wat Gijs en Maarten allemaal weten over dit uitgestorven diersoort. “Hoe weten jullie al die namen van de dino’s, als dit zo lang geleden is?”, vraagt ze zich dan ook hardop af. En dat zorgde voor de nodige hilariteit op Twitter.

“Zou Maan gedacht hebben dat dinosauriërs zichzelf die moeilijke namen gaven?”, grapt iemand op Twitter. “Dacht Maan nou dat dino’s hun naam al hadden gekregen in hun eigen tijd?”, vraagt weer een ander zich af.

Reactie

Het is Maan niet ontgaan dat haar vraag voor hilariteit heeft gezorgd op Twitter. Met een prachtige foto haakt Maan in haar Instagram Stories dan ook in op het voorval. Zo is te zien dat Maan een foto van haar gezicht bovenop een dinosaurus heeft gefotoshopt. Daarbij deelt ze een paar lachende emoji en schrijft ze: “Maanosaurus-t-rex-flexer-dan-flex. Groetjes!”

Het lijkt erop dat Maan dus wel kan lachen om de ophef die is ontstaan rondom haar dino-vraag.

Maanosaurus

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws