Witte eyeliner is dé make-uptrend voor de zomer

Celebs als Rihanna, Bella Hadid en Ariana Grande zijn al fan.

Wij zijn al jaren verknocht aan onze zwarte eyeliner. Met een donker oogpotlood op je bovenste waterlijn en een zwarte cat eye creëer je in een mum van tijd een zwoele look. Deze zomer mag het echter allemaal wat lichter. Witte eyeliner is namelijk enorm populair onder menig make-upliefhebber.

Witte eyeliner

Doen wij een make-uppie op, dan mag een zwarte eyeliner doorgaans niet aan onze look ontbreken. Jarenlang was een zwarte cat eye ontzettend populair, maar nu is er een andere trend in town. Witte eyeliner neemt deze zomer namelijk even het stokje over.

Met witte eyeliner kun je het zo gek maken als je zelf wil. Houd je make-uplook neutraal en trek een dun lijntje boven je wimpers om het simpel te houden of pak het grootser aan met een volle cat eye of zelfs een kunstwerk op je ooglid. De key bij witte eyeliner is om de lijnen strak te houden, anders kan het er al snel messy uit gaan zien.

Inspiratie

Celebrities als Ariana Grande, Rihanna, Bella Hadid Janelle Monáe en onze eigen Nikkie de Jager zijn al fan van deze eyeliner-trend, dus dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Twijfel je nog en kun jij wel een goede dosis inspiratie gebruiken? We got you: wij hebben de mooiste make-uplooks voor je verzameld.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws