Winning Wednesday: 1x de Crystal Ankh XL van House of Formlab t.w.v. €89

Doe mee en win!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Ben je klaar voor een hele bijzondere winactie? Deze week mogen we 1x de Crystal Ankh XL van House of Formlab t.w.v. €89 weggeven.

Eeuwenoud symbool

Het symbool voor de Egyptische hiëroglief de Ankh staat symbool voor levensadem. Waarom? Omdat de Egyptenaren geloofden dat iemands aardse reis slechts een deel was van het eeuwige leven. De Ankh symboliseert zowel het sterfelijke bestaan als het hiernamaals. Je kunt de Ankh hierom zien als een magisch hulpmiddel wat gebruikt kan worden voor genezing en om communicatie met het goddelijke te bevorderen.

De Crystal Ankh XL is hier een goed voorbeeld van. Dit prachtige kristal is behalve een lust voor het oog en voor je altaar of magische gereedschapskist ook een eeuwenoud hulpmiddel. Al eeuwen geleden plaatsten Egyptische priesters de Ankh in het midden van hun voorhoofd – over het derde oog – om communicatie met het goddelijke te bevorderen. Dit deden de priesters om verbinding te maken met het goddelijke. Ook werd de Ankh geplaatst op wonden of pijnlijke gebieden, om genezing te bevorderen.

House of Formlab

Dit bijzondere kristal is een handpicked piece door House of Formlab. De winkel is gevuld met een unieke verzameling van zorgvuldig uitgezochte kristallen, tarotkaarten en een eigen House of Formlab-collectie met moderne rituelen en magische geursprays.

Daarnaast kan je in The Sacred Space terecht voor wekelijkse yogasessies, cacao ceremonies, sound baths en workshops. En dit alles onder het motto: maak elke dag magisch.

Win, win, win!

Ben jij helemaal enthousiast geworden van dit bijzondere item? Snappen we. Speciaal voor jou hebben we dan ook goed nieuws. We mogen namelijk 1x de Crystal Ankh XL van House of Formlab weggeven. Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier scoor je de items van House of Formlab gewoon zelf.

Let op: House of Formlab kristallen worden met de hand uitgekozen aan de hand van hun energie. Elk kristal is daarom uniek en kan in afmeting variëren.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 1x de Crystal Ankh XL van House of Formlab t.w.v. €89″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”8-6-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt t/m 8 juni. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws