Temptations Lisa openhartig over mentale gezondheid

De influencer vertelt dat ze enorm onzeker werd van het 'perfecte' wereldje op Instagram.

Lees ook

Met ruim honderdduizend volgers op Instagram lijkt Temptations Lisa het gemaakt te hebben. Toch is niet alles zo perfect als het lijkt op the gram, zo deelt zij in een openhartig bericht.

Het perfecte plaatje

Het is alweer een paar jaar geleden dat Lisa samen met haar ex-lover Merijn Murk meedeed aan Temptation Island. Hun relatie overleefde het niet, maar het programma leverde de brunette wel flink wat Instagram-volgers op. Inmiddels staat de teller op ruim honderdduizend. Lisa trakteert haar volgers regelmatig op stunning outfitfoto's en selfies. Het perfecte plaatje, zou je zeggen. Toch weet de influencer dat de vork anders in de steel steekt.

“Dag lieve volgers, ik heb lang niet meer van mij laten weten”, schrijft ze bij een prachtige foto van zichzelf. Ze laat gelijk weten hoe het nu, na een stilte van bijna twee maanden, met haar gaat. “Ondertussen ben ik 10 kilo aangekomen, niet meer op een streng dieet, gelukkiger, geleerd om van mijzelf te houden en mentaal sterker dan ooit.”

Positiviteit

Lisa vertelt openhartig dat ze enorm onzeker werd van het 'perfecte' wereldje op Instagram. “Ik heb besloten dat ik daar niet meer aan mee ga doen”, zegt ze stellig. “In de afgelopen maanden ben ik in therapie gegaan voor mijn mentale gezondheid, trauma's van vroeger en om negatieve gedachtes om te zetten naar positieve.”

De lessen die ze de afgelopen maanden heeft geleerd, wil ze in het vervolg dolgraag met haar volgers delen. “Hoe ik in bepaalde situaties heb gehandeld, wat ik heb geleerd en wat mij motiveert”, deelt ze. “Ik leer nog steeds elke dag en wil hierbij zeggen dat ik dan ook geen therapeut ben, maar wat ik nu leer (en heb geleerd) wil ik meegeven aan mijn community. Bij deze: vanaf nu wordt mijn pagina een platform voor positiviteit, mentale issues, motivatie en tips.” Wel deelt ze nog een kleine sidenote: “Wel zal ik nog steeds mijn outfits posten op mijn Stories/highlights, want dat vind ik nog steeds leuk om te doen.”

Tot slot heeft ze nog een belangrijk advies voor haar volgers. “Doe wat voor jou goed voelt en wat jij wilt in je leven, niemand anders gaat het voor je doen.” En zo is het maar net!

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook