Vanaf deze datum staat Like Monica seizoen 2 op Videoland

Monica verklapt dat we niet lang meer hoeven wachten.

Lees ook

Als jij geen genoeg kunt krijgen van de wekelijkse vlogs van Monica Geuze, hebben wij goed nieuws voor je. Het tweede seizoen van haar realityprogramma Like Monica verschijnt namelijk bijna op Videoland.

Tweede seizoen

Op Instagram verklapt Monica dat we nog maar een paar nachtjes hoeven te slapen tot de eerste aflevering van Like Monica seizoen 2 op de Videoland-buis verschijnt. Vanaf 9 juni is het namelijk zover. Dan kunnen we weer genieten van alle ins and outs in het leven van de influencer.

Wat we zoal kunnen verwachten in het tweede seizoen van de realityserie? Dat is inmiddels wel duidelijk: de verhuizing. Monica en haar grote liefde Robbert Kroese kochten eind maart een prachtige woning in Amsterdam Oud Zuid voor een luttele 1,6 miljoen euro. Enne, in haar vlogs en op Instagram zagen we al dat er nog behoorlijk wat werk aan de winkel is voordat de lovebirds hun intrede kunnen maken in hun nieuwe stulpje. Dat belooft in ieder geval veel goeds voor de afleveringen.

Maarre, that's not all. “Ook komt er een nieuwe seizoen van Temptation,” vertelde Monica onlangs in een vlog, “dus de cameraploeg gaat ook mee naar deze opnames.” Dan krijgen we dus ook een kijkje achter de schermen bij onze favoriete guilty pleasure. Zo leuk!

Lang getwijfeld

Hoewel een realityserie in eerste instantie leek op een droom die uitkwam, heeft het eerste seizoen van Like Monica voor Monica anders uitgepakt dan verwacht. Het eerste seizoen begon namelijk vlak na haar breuk met Lars Veldwijk. Tijdens de opnames van de realityserie leerde ze haar nieuwe lover Robbert kennen. Dit was één van haar verhaallijnen in de serie, dus hierom mocht Monica hier niets over vertellen in haar eigen vlog. Hierdoor heeft ze lang getwijfeld over een tweede seizoen van de realityserie.

“Ik moest toen wachten om dat te delen in de vlog, aangezien het een verhaallijn was geworden in de serie”, legde Monica onlangs in haar eigen vlog uit. “Nu hebben we afgesproken dat vloggen mijn main thing is, dus dat moet ik wel echt kunnen blijven doen.”

Beeld: Videoland (Jasper Rens van Es), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook