#NewCouple: Love Islands Deniz vormt nu een koppel met déze dame

De dame in kwestie lijkt er alleen niet zo blij mee te zijn...

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Love Island gebeurde er weer genoeg. Zo had nieuwkomer Deniz vanavond de eer om te kiezen met wie hij een koppel wilde vormen. Hoewel de bombshell het ontzettend moeilijk vond om een keuze te maken, koos hij ervoor “om zijn gevoel te volgen.” Tot grote verbazing van velen…

#NewCouple

De heren van Love Island kregen in de aflevering van vandaag een geheime missie: ze moesten namelijk diverse opdrachten uitvoeren zonder dat de dames dit doorhadden. Ondertussen hield nieuwkomer Deniz zich bezig met een heel andere missie. Hij moest vandaag namelijk kiezen met welke dame hij een koppel wil vormen.

Deniz had niet bepaald lang de tijd om hierover na te denken, want hij kreeg al snel het bericht dat het keuzemoment eraan kwam. “Deniz, over precies één uur mag jij kiezen met wie je een koppel vormt #NewCouple #TheWorldIsYours”, luidde de boodschap.

Deniz had nog niet helemaal voor ogen met wie hij een koppel wilde vormen. Hij besloot dan ook snel te speeddaten met Minn en Nina.

Keuzemoment

“Ik moet snel schakelen. Ik baseer mijn keuze dadelijk op de korte tijd die ik hier ben geweest en vooral op mijn gevoel”, begint Deniz als de Islanders zich bij het kampvuur hebben verzameld. “Het is natuurlijk niet makkelijk voor mij, maar ik wil mijn gevoel volgen en dat ga ik ook doen. De dame met wie ik een koppel wil vormen is: Minn.”

Het leek er echter op dat Minn niet stond te springen om met Deniz een koppel te vormen. Zo is de verbazing van haar gezicht af te lezen, schudt ze haar hoofd en zegt ze geen woord als Deniz naast haar komt zitten. “Ik heb gewoon heel goede gesprekken met Jim. Hij stelt mij ’s avonds gewoon zo gerust en ik voel me heel veilig bij hem. Nu kan dat niet meer, dat vind ik wel jammer”, vertelt Minn later.

Niet alleen Minn, maar ook Rosa is verbaasd over de keuze van Deniz. “De keuze van Deniz is voor ons allemaal wel een verrassing. Zelf had ik ingeschat dat hij voor Nina zou gaan”, deelt Rosa. Nina zag het daarentegen wel aankomen. “Ik had dit wel verwacht, want hij twijfelde. Dat zei hij ook.”

Of er toch nog wat opbloeit tussen Minn en Deniz? Of juist tussen Deniz en Nina? Wij zijn benieuwd!

Beeld: Videoland, Love Island

Laatste nieuws

Zie ook