Holly Mae Brood openhartig over toekomstplannen met Soy Kroon

De Love Island-presentatrice is al bijna vijf jaar dolgelukkig in de liefde.

Lees ook

Waar Holly Mae Brood de Islanders op Love Island een handje helpt bij het vinden van de liefde, heeft zij de ware thuis al zitten. Holly is al bijna vijf jaar samen met haar grote liefde Soy Kroon. In de nieuwste Grazia doet ze een boekje open over hun relatie en hun toekomstplannen.

De ware gevonden

Holly houdt van de liefde en de liefde houdt van haar. De Love Island-presentatrice vindt het maar wat leuk om mensen verliefd te zien. Dat komt misschien omdat ze zelf al bijna vijf jaar dolgelukkig is met lover Soy. Of hij de ware is voor haar? “Ik gok van wel, ja”, vertelt ze aan Grazia. “Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt, maar het gaat nog altijd heel goed.”

“Wij krijgen gewoon nooit genoeg van elkaar en vinden het bijvoorbeeld nog steeds stom als we een dag niet samen zijn”, gaat de presentatrice verder. “Soy en ik genieten van elkaar op de meest lompe en meest leuke momenten. We zijn ook heel goed in helemaal niks doen, een soort jut en jul. Dat is eigenlijk al vanaf het begin zo.”

Toekomstplannen

Over het begin van hun relatie gesproken, hoe ging dat eigenlijk? “De eerste paar maanden waren we alleen vrienden, tot we ineens allebei het gevoel kregen: misschien is dit toch meer dan alleen gezellig”, vertelt Holly. Van hard to get spelen was dan ook absoluut geen sprake. “Die onzekere beginfase hebben wij overgeslagen.”

Ook blikt Holly voorzichtig vooruit op haar toekomst samen met Soy. “Uiteindelijk zie ik ons wel voor me samen in een leuk huis met kindjes en gezelligheid”, vertelt ze. “Tegelijkertijd zijn we niet van die enorme planners, dus we zien het allemaal wel…”

Benieuwd wat het geheim is achter de relatie tussen Holly en Soy? En wat zij het meest shocking moment van Love Island vindt? Dat en veel meer lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Kim Buitenhuis) | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook