Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trend du moment: linnen items

Deze natuurlijke stof moet je in je kast hebben hangen.

Linnen

We hebben er even op moeten wachten, maar daar was-ie afgelopen weekend dan eindelijk: het zonnetje. Tijd om afscheid te nemen van je leren jasjes en warme spijkerbroeken, want er is een zomerse trend in town. De komende maanden wil jij je alleen nog maar in linnen items hullen.

Natuurlijke stof

Met de komst van het zonnetje stijgen de temperaturen ook langzaam maar zeker. Zo lijkt het erop dat we in juni eindelijk afscheid kunnen gaan nemen van onze winterjas en wollen truien. Maarre, wat wil je deze zomer dan wél in je kast hebben hangen? Eén blik op Instagram leert ons dat linnen items dit seizoen helemaal hot and happening zijn. Alhoewel... heet zijn ze niet per se. Deze natuurlijke stof is namelijk ideaal voor in het zonnetje, aangezien het een verkoelende werking heeft.

Inspiratie

Er is zelden een trend zo veelzijdig als deze, want met een linnen stofje kun je alle kanten op. Een linnen overhemd, een linnen high waisted broek of een rokje of jurkje in dit natuurlijke stofje en je bent klaar voor de zomer. Of kies voor een volledige linnen look met een pak in deze zomerse stof.

Op zoek naar meer inspiratie? Wij zetten de mooiste linnen looks hieronder op een rijtje.

Misschien ook voor jou:
Trend du moment: jeans met print
Fashion
  • Catwalkpix, Instagram