Ali en Carlyn over wie Love Island volgens hen gaat winnen

'Als er een (nieuwe, red.) knappe meid de villa binnenkomt, ben ik bang dat het dan wel weer spannender kan worden', denkt Ali.

De tijd in de Love Island-villa was voor Ali en Carlyn helaas van korte duur. De islanders wisten de liefde helaas niet te vinden tijdens hun Love Island-avontuur, maar dat betekent heus niet dat ze het een ander koppel niet gunnen om te winnen. Met Grazia delen de twee wie volgens hen Love Island wint.

Liefde

“Als Joey en Yasmin echt bij elkaar blijven, dan hebben zij wel de grootste kans (om te winnen, red.)”, deelt Ali. “Dat denk ik ook”, stemt Carlyn in. “Maar ik denk dat Job ook een grote kans zal hebben met Esmee.”

'Als er een (nieuwe, red.) knappe meid de villa binnenkomt, ben ik bang dat het dan wel weer spannender kan worden',vult Ali aan. “Ja, dat hij dan misschien voor haar gaat”, gaat Carlyn verder.

De twee willen nog wel even benadrukken dat het niet alleen om iemands looks gaat als je Love Island wil winnen. “Iemand kan wel superknap zijn, maar dat betekent niet dat je daardoor zal winnen. Het gaat echt om wie je bent. Joey en Jim zijn bijvoorbeeld heel lief”, geeft Carlyn aan. “Voor Jim moet er alleen nog wel een vrouw komen, want hij zit nu in een vriendschapskoppel”, concludeert Ali. “Hij is wel echt de knuffelbeer van de groep.”

Of die vrouw er gaat komen, of dat er toch nog wat opbloeit tussen Jim en Minn? To be continued…

Exit

Afgelopen zaterdag leek het er even op dat publieksfavoriet Rosa de eerste afvaller van Love Island NL 2021 zou zijn, maar niets bleek minder waar. Rosa had namelijk de meeste stemmen van de kijkers gekregen en mocht daarom in de villa blijven.

Helaas hadden Ali en Carlyn de minste stemmen ontvangen en moesten daarom meteen de villa verlaten.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws