Oeh: datingshow ‘Are You The One?’ komt naar Nederland

Het beste nieuws? Je kunt je nog opgeven.

Lees ook

Met realityprogramma's als Love Island en Ex on the Beach: Double Dutch op de buis krijgen wij onze dagelijkse hoeveelheid drama meer dan binnen. Enne, we hoeven ook niet bang te zijn dat we ons binnenkort gaan vervelen, want er is een Nederlandse versie van MTV-datingshow Are You The One? op komst. Yes!

Are You The One?

Denk je dat jij het door zou hebben als jouw perfect match voor je neus zou staan? Of misschien wanneer je samen met hem of haar in een villa woont? Dat is de vraag die centraal staat in het datingprogramma Are You The One?. Tien single mannen en tien single vrouwen zijn op zoek naar de ware en gaan dit experiment maar al te graag aan. Het verblijf in een luxe villa op een zonovergoten eiland is alleen maar mooi meegenomen, of course.

De singles proberen er door middel van opdrachten, de 'Truth Booth' en verschillende koppelceremonies achter te komen wie voor hem of haar door de wetenschap gezien wordt als the one. Lukt het de hele groep om tijdens het seizoen hun perfecte match te vinden? Dan verlaten ze het eiland niet alleen met de liefde van hun leven (hopefully), maar ook met een prijzenpot van 200.000 (!) euro.

Nederlandse singles gezocht

Het Amerikaanse datingprogramma is al jaren reuze populair op MTV, maar nu komt er ook een Nederlandse versie aan. Dat geweldige nieuws maakt Videoland vandaag bekend.

Enne, ben jij na alle liefdesperikelen en een dood liefdesleven tijdens de lockdown wel weer toe aan wat liefde in je leven? Goed nieuws: je kunt je nog opgeven voor het nieuwe datingprogramma. Videoland en MTV zoeken nog twintig Nederlandse singles die het experiment aan durven gaan. Heb jij het gehad met swipen en wandeldates? En ben je tussen de 21 en 35 jaar? Dan kun je je hier opgeven. Doen!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Are You The One?

Laatste nieuws

Zie ook